EiendomsWatch

Obos henter investeringsdirektør fra Ferd

Etter mer enn 12 år i Ferd Eiendom forlater Geir Karlsen selskapet. Karlsen går videre til ny jobb som investeringsdirektør i Obos Nye Hjem.

TOMTEJEGEREN: Geir Karlsen vil fra høsten jakte på nye tomter til Obos. | Foto: Obos

Karlsen starter i stillingen 1. oktober og vil lede investeringsteamet i Obos Nye Hjem, skriver Obos i en pressemelding. Jobben til Karlsen vil være å sikre at Obos Nye Hjem har en tilstrekkelig tomtebank til å oppnå selskapets mål i årene fremover.

– Jeg ser frem til å starte i Obos. Det blir spennende å ta lederansvaret for en kompetent og offensiv investeringsavdeling, og jeg er svært motivert til å bidra med min erfaring og kompetanse. Det blir gøy å jobbe i et selskap med stor investeringskapasitet og ambisjoner om vekst. Det er viktig å kjøpe gode tomter slik at Obos kan tilby gode boliger til sine medlemmer, sier Karlsen i pressemeldingen.

Administrerende direktør i Obos Nye Hjem, Even Jermstad, sier han er svært fornøyd med å få en «så erfaren og dyktig investeringsdirektør» med på laget.

– Vår rekordhøye byggeaktivitet krever påfyll i tomtebanken for at vi skal nå våre mål om å skaffe boliger til våre medlemmer. Geir vil få en sentral rolle i dette arbeidet fremover, sier Jermstad i meldingen.

Karlsen er utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU. De siste fire årene har han vært investeringsdirektør i Ferd Eiendom, før det hadde han tittel investeringssjef i samme selskap. Karlsen har også jobber i åtte år med investeringer i Selvaag-systemet.

Les mer om Obos :

Obos vil bygge 700 nye boliger og felles storstue i Nydalen

Obos klar for bygging av grønn landsby

Resultatnedgang for Obos Eiendomsmeglere

Mer fra EiendomsWatch

Ny analytiker i Malling hentet fra Veridian

Etter ett år i Veridian Analyse har Peder O. Fjellvang gått over til analytikerstilling i Malling & Co. Der er han blitt en del av et lag som får stadig nye fjes, ifølge den nye arbeidsgiveren.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch