Obos henter investeringsdirektør fra Ferd

Etter mer enn 12 år i Ferd Eiendom forlater Geir Karlsen selskapet. Karlsen går videre til ny jobb som investeringsdirektør i Obos Nye Hjem.
TOMTEJEGEREN: Geir Karlsen vil fra høsten jakte på nye tomter til Obos. | Foto: Obos
TOMTEJEGEREN: Geir Karlsen vil fra høsten jakte på nye tomter til Obos. | Foto: Obos

Karlsen starter i stillingen 1. oktober og vil lede investeringsteamet i Obos Nye Hjem, skriver Obos i en pressemelding. Jobben til Karlsen vil være å sikre at Obos Nye Hjem har en tilstrekkelig tomtebank til å oppnå selskapets mål i årene fremover.

– Jeg ser frem til å starte i Obos. Det blir spennende å ta lederansvaret for en kompetent og offensiv investeringsavdeling, og jeg er svært motivert til å bidra med min erfaring og kompetanse. Det blir gøy å jobbe i et selskap med stor investeringskapasitet og ambisjoner om vekst. Det er viktig å kjøpe gode tomter slik at Obos kan tilby gode boliger til sine medlemmer, sier Karlsen i pressemeldingen.

Administrerende direktør i Obos Nye Hjem, Even Jermstad, sier han er svært fornøyd med å få en «så erfaren og dyktig investeringsdirektør» med på laget.

– Vår rekordhøye byggeaktivitet krever påfyll i tomtebanken for at vi skal nå våre mål om å skaffe boliger til våre medlemmer. Geir vil få en sentral rolle i dette arbeidet fremover, sier Jermstad i meldingen.

Karlsen er utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU. De siste fire årene har han vært investeringsdirektør i Ferd Eiendom, før det hadde han tittel investeringssjef i samme selskap. Karlsen har også jobber i åtte år med investeringer i Selvaag-systemet.

Les mer om Obos :

Obos vil bygge 700 nye boliger og felles storstue i Nydalen

Obos klar for bygging av grønn landsby

Resultatnedgang for Obos Eiendomsmeglere

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo