Thor Hushovd og Lars Reme sikrer seg halve Massivbygg

– For meg er menneskene det første jeg ser på når jeg investerer i nye selskaper, sier Thor Hushovd, som ser stort potensial for massivtre, ikke minst i offentlige bygg.
TEAM MASSIVTRE: Fra venstre: Stian Linna, Thor Hushovd, Tor Øystein Osa Michalsen, Lars Reme, Ole Kristoffer Torsvik | Foto: Massivtre
TEAM MASSIVTRE: Fra venstre: Stian Linna, Thor Hushovd, Tor Øystein Osa Michalsen, Lars Reme, Ole Kristoffer Torsvik | Foto: Massivtre

Selskapet Massivtre i Grimstad har nå fått inn nye investorer. Lars Remes Bøttger Invest og Thor Hushovd har overtatt 50 prosent av aksjene i selskapet, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

Eksisterende eiere blir med videre med 50 prosent av aksjene. Tor Øystein Osa Michalsen fortsetter som daglig leder i selskapet. De nye eierne vil gå inn i styret.

– Massivtre er i en vekstfase, og det var naturlig for oss å se etter samarbeidspartnere for å styrke og profesjonalisere selskapet for fremtiden og videre vekst. Da Bøttger Invest og Thor Hushovd dukket opp som aktuelle samarbeidspartnere, ble dette en god match for å ta selskapet videre. Den nye eiergruppen med Bøttger og Reme i spissen, mener jeg kan tilføre mye til Massivtre, både med et stort nettverk, og ikke minst mye byggerfaring, sier Tor Øystein Osa Michalsen i meldingen.

– Da vi ble invitert med i Massivtre, synes vi dette var en spennende mulighet for å komme inn i et nytt marked. Vi har stor tro på massivtre som produkt, og Massivtre som selskap har et godt team med kompetente og dyktige medarbeidere, sier Lars Reme.

Selskapet leverer prosjekter over hele landet, og har hovedkontor i Grimstad og avdelingskontor i Oslo. Massivtre har hatt flere store offentlige prosjekter, i tillegg til en betydelig erfaring med leveranser av hus og hytter.

– For meg er menneskene det første jeg ser på når jeg investerer i nye selskaper. Her har Massivtre gode folk, og stor kompetanse innen dette faget. Massivtre som produkt er i vinden, det er miljøvennlig, effektivt og regjeringen setter mer og mer krav til bruk av massivtre i offentlige bygg, derfor mener jeg vi nå kun er i startfasen av potensialet til massivtre, sier Thor Hushovd i pressemeldingen.

Selskapet hadde i 2021 en omsetning på rundt 34 millioner kroner og åtte ansatte.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo