JM sikret seg tomt på Jessheim: Skal bygge 300 nye boliger

Selskapet JM har fullført kjøpet av boligeiendom i Jessheim, og er godt i gang med planlegging av 300 nye boliger i området. 
KJØP: JM har kjøpt tomt på Jessheim som blir til minst 300 nye boliger. – En riktig prioritering for oss, sier Hilde Vatne. | Foto: JM
KJØP: JM har kjøpt tomt på Jessheim som blir til minst 300 nye boliger. – En riktig prioritering for oss, sier Hilde Vatne. | Foto: JM

Tomten ligger tett på Jessheimmarka, samt eksisterende boligbygg i Jessheim sentrum. JM planlegger byggestart neste sommer og har i tillegg opsjon på flere tomter i samme område. Det kommer fram i en pressemelding. 

Jessheim, med sine 23.000 innbyggere, har vært blant de raskest voksende tettstedene i Norge de siste årene. Tomten ligger cirka fire mil nord for Oslo med kort avstand til Oslo Lufthavn. 

– Vi bygger boliger og bærekraftige bomiljøer i områder med sterk vekst, og Jessheim er en riktig prioritering for oss. Med boligmangelen vi har i Oslo-området i dag er ikke tettsteder som Jessheim viktige bare i seg selv, men dette er også viktige bo-områder for folk som arbeider i og rundt hovedstaden, sier Hilde Vatne, administrerende direktør i JM. 

Feltet JM har kjøpt skal bygges ut med 300 leiligheter i første omgang. JM har stått for reguleringen av 2000 boliger i området, og har mulighet til å kjøpe flere eiendommer på sikt. 

– JM bygger energieffektive og solide boliger, som folk har råd til. Ambisjonen vår er å gi flere muligheten til å eie sitt eget hjem, fordi det å eie egen bolig gir både personlig og økonomisk trygghet. Det har aldri vært viktigere, sier Vatne. 

De første boligene er allerede solgt. Området ligger som en naturlig forlengelse av Jessheim sentrum med Allergot ungdomsskole som nærmeste nabo. 

– Det er flest kjøpere i den yngre befolkningsgruppen, noe som også er naturlig da vi har lagt ut flest små leiligheter i første del av prosjektet. Interessen fra barnefamiliene kommer normalt litt senere i en slik prosjektfase og vi har tilrettelagt også for denne kjøpergruppen så vel som øvrige kjøpergrupper, sier Beate Wiik, salgssjef i JMs Region Oslo.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo