Obos kjøper nybygget boligblokk i Ski for 85 millioner. Selger er Solon Bolig

Magasinparken har stått tom siden den var ferdig bygget i fjor. Etter å ha vunnet en åpen budrunde legger Obos leilighetene ut for salg allerede første kvartal neste år, til tross for et røft marked.
TAR SATS: Til tross for et røft marked, legger Obos leilighetene i Magasinparken ut for salg i første lvartal 2024. | Foto: Haakon Brox
TAR SATS: Til tross for et røft marked, legger Obos leilighetene i Magasinparken ut for salg i første lvartal 2024. | Foto: Haakon Brox

Etter å ha vunnet en åpen budrunde kjøper Obos boligblokken Magasinparken i Ski av Solon Eiendom. Prislappen er 85 millioner kroner, opplyser Obos i en pressemelding.

Boligblokken var ferdig bygget for omtrent et år siden, og har stått tom siden. Nå planlegger Obos å legge de 20 innflytningsklare leilighetene ut for salg i første kvartal 2024, flere av dem med boligkjøpsmodellene Bostart og Deleie.

– Høye renter og usikkerhet gjør at markedet for nye boliger generelt har vært vanskelig en god stund, men vi har stor tro på dette området og prosjektet – og velger å ta sats. Mens vi venter på å komme i gang med bygging av boliger i Waldemarhøyveien i Ski sentrum, er vi glade for å kunne tilby medlemmene våre dette prosjektet i Magasinparken, sier daglig leder i Obos Infill Ida Martine Strøm.

Boligprosjektet ble tegnet av Code Arkitektur. Ifølge Obos er Magasinparken «et helt nytt boligområde under full utvikling». Neste år alene kommer det nærmere 500 nye boliger i område, skriver Obos i pressemeldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo