Marius Hole Isager ny prosjektleder i Avantor

Den nye prosjektlederen i Avantor har erfaring fra blant annet JM Norge og Stor-Oslo Eiendom. Nå blir han ansvarlig for Kystbyen Slemmestad.
TIL AVANTOR: Marius Hole Isager blir prosjektleder for Kystbyen Slemmestad. | Foto: Avantor
TIL AVANTOR: Marius Hole Isager blir prosjektleder for Kystbyen Slemmestad. | Foto: Avantor

Marius Hole Isager (31) er ansatt som ny prosjektleder i Avantor. Han starter 1. april.

Hole Isager har solid bakgrunn fra eiendomsbransjen, med erfaring fra blant annet JM Norge og Stor-Oslo Eiendom. Han har jobbet med boligutvikling i Oslo, Bergen og Stockholm og har også meget god innsikt i reguleringsarbeid, fremgår det av en pressemelding fra Avantor. 

I Avantor skal Marius være prosjektleder for Kystbyen Slemmestad. De første 400 boligene med tilhørende næringsarealer på Slemmestad er ferdig detaljregulert og grunnarbeidene er påbegynt. 

Avantor forventer å gå videre med de bygningsmessige arbeidene i løpet av 2024. 

– Vi har lenge søkt etter en ideell kandidat for å lede det store byggeprosjektet vårt på Slemmestad, og er glade for å ha sikret oss Marius. Han bringer med seg verdifull erfaring og engasjement som vil bidra til å styrke og fornye prosjektavdelingen i Avantor, sier prosjektdirektør Jørgen Mathisen. 

– Jeg ser frem til å ta fatt på den spennende oppgaven som prosjektleder for Kystbyen Slemmestad. Med Avantors engasjement som stedsutvikler og det fantastiske utgangspunktet vi har på Slemmestad gleder jeg meg til å komme i gang, sier Isager.

Hole Isager er utdannet som byggingeniør i konstruksjonsteknikk fra Høyskolen i Bergen og har i tillegg en master i Real Estate Development and Management fra Heriot-Watt University i Edinburgh. 

Kystbyen Slemmestad i Asker er et av de største utviklingsprosjektene i regionen. Prosjektet inneholder 1300 boliger og et omfattende næringsareal på 55.000 kvadratmeter. Avantor har eid prosjektet siden 2021.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo