SPG og Brødrene Jensen kjøper 350 mål golfbane

En 350 mål stor tomt i Tyresö utenfor Stockholm er solgt til Scandinavian Property Group og Brødrene Jensen.
SOLGT: Denne golfbanen skal bygges ut. | Foto: SPG
SOLGT: Denne golfbanen skal bygges ut. | Foto: SPG

Scandinavian Property Group og Brødrene Jensen kjøper 350 mål stor tomt i Tyresö utenfor Stockholm. Eiendommen Bävern 10 er i dag en golfbane, fremgår det av en pressemelding.

Området grenser til et nytt boligområde, Bäverbäcken, der både SPG, Magnolia og Klövern utvikler eiendommer. SPG kommuniserte i desember 2023 at det er signert en totalentreprisekontrakt med Obos for utvikling av rundt 260 leiligheter på tomten. 

– SPG har flere pågående prosjekter i Tyresö kommune, både ferdigstilte prosjekter og prosjekter i produksjon. Bäverbäcken gjennomgår for tiden en spennende utvikling og området kommer til å bebygges med flere nye prosjekter de kommende årene. Vi har sterk tro på at det er mulig å videreutvikle både den tilgrensende tomten samt golfbanen og gjennom dette tilby spennende boligkonsepter bare 20 minutter fra sentrale Stockholm, sier Carl Zetterqvist, Managing Partner i SPG, i meldingen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo