SPG henter ansatte fra AF Gruppen og CBRE

Ninette Mykland Holm og Elsa Johannessen er ansatt i Scandinavian Property Group (SPG), som har planer om ytterligere kjøp av utviklingseiendommer både i Norge og Sverige.
TIL SPG: Ninette Mykland Holm og Elsa Johannessen. | Foto: Scandinavian Property Group (SPG). Collage: EiendomsWatch
TIL SPG: Ninette Mykland Holm og Elsa Johannessen. | Foto: Scandinavian Property Group (SPG). Collage: EiendomsWatch

Scandinavian Property Group (SPG) melder om to ansettelser.

– SPG har i dag cirka 7000 boliger under utvikling, samt en portefølje på over 120.000 BTA logistikk- og næringsbygg i Norge og Sverige. Til tross for utfordrende tider for både bolig- og næringseiendom, er vi meget godt posisjonert til å gjennomføre ytterligere kjøp av utviklingseiendommer både i Norge og Sverige, uttaler SPG-sjef Knut Holte:

– Derfor har vi besluttet å ansette to nye dyktige medarbeidere, sier han.

Ninette Mykland Holm er ansatt som Finance Associate på kontoret i Oslo. Ninette har en mastergrad i økonomi og ledelse med spesialisering i finans fra Handelshøyskolen BI, Oslo. Hun kommer fra AF Gruppen der hun har jobbet som investeringsanalytiker de siste årene – en bred rolle som har omhandlet alle deler av investeringsprosessen. 

Ninette har også jobbet i AF Gruppen sin avdeling for byggfornyelse, der hun i en tre- års periode arbeidet som controller med økonomi- og risikostyring på ulike prosjekter. Hun tiltrer stillingen i januar 2024. 

Elsa Johannessen begynner som Analyst i Investment & Asset Management på kontoret i Stockholm. Elsa har erfaring fra CBRE der hun har vært Intern i avdelingen Research, Finance og Investor Leasing. 

Elsa har også arbeidserfaring fra entreprenørselskapet Hawila og har også deltatt på Skanska P3 programmet. Hun er utdannet bygningsingeniør fra Kungliga Tekniska Högskolen, og begynte i sin nye stilling i september 2023.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo