Hun blir ESG-ansvarlig i Arctic Real Estate Management

Nathalie Sanders har ambisjoner om å forbedre ESG-praksis og standarder på tvers av eiendomsporteføljen til Arctic Real Estate Management.
BYTTER JOBB: Nathalie Sanders går til Arctic Real Estate Management. | Foto: Arctic Securities
BYTTER JOBB: Nathalie Sanders går til Arctic Real Estate Management. | Foto: Arctic Securities

Arctic Real Estate Management (AREM) styrker satsingen på ESG. Nathalie Sanders er tilsatt i en nyopprettet stilling som ESG-ansvarlig. 

– Jeg er svært begeistret for å være en del av et av de ledende eiendomsselskapene i landet og forbedre ESG-praksis og standarder på tvers av porteføljen, sier Sanders i en pressemelding.

Arctic Real Estate Management forvalter en av Norges største eiendomsporteføljer. Da selskapet så behovet for å koordinere sine mange ESG-aktiviteter, ansatte selskapet Sanders som ESG- og compliance-offiser. Nathalie jobbet tidligere i due diligence-teamet hos ABG Sundal Collier.

– Nathalie vil koordinere og styrke våre ESG-tiltak enda mer, sier Kristian Nordtømme, administrerende partner i Arctic Real Estate Management.

Han sier at selskapets arbeid innen ESG og bærekraft i eiendomsporteføljen har modnet mye. 

–Vi har allerede gjennomført en omfattende gjennomgang av energiforbruket vårt og implementert systemer for å trekke ut pålitelige energidata, sier Nordtømme.

Med Nathalie i teamet vil AREM bli enda bedre koordinert, ifølge Nordtømme:

– Jeg er begeistret for å ha Nathalie med ombord. Hun vil hjelpe oss med å koordinere våre ESG-initiativer og sette listen enda høyere når det gjelder vår ESG-kompetanse og kapasitet, noe som antageligvis er enda viktigere for AREM og våre kunder fremover, sier han. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo