EiendomsWatch

Oro kjøper mer på Carl Berner

Oro Eiendom øker med 12 næringsseksjoner rett ved et av Oslos mest sentrale knutepunkt, Carl Berners Plass.

Foto: Oro Eiendom

Et Oro-kontrollert selskap overtok 6. april samtlige aksjer i T Næring 102 AS og T Næring 110 AS, som eier 12 butikkseksjoner på Carl Berner Torg og har leietakere som Samson, Cutters, Dr. Dropin og Coop, opplyser Oro Eiendom.

Eiendommen ligger ved rundkjøringen på Carl Berners Plass, like ved Verkstedhallen som Oro kjøpte på slutten av fjoråret.

– Vi ser frem til å ta over eiendommene og videreutvikle disse. Med tillegg av kjøpet av Verkstedhallen i november 2021 viser dette vår tilstedeværelse og satsning i området. Vi gleder oss til å videreutvikle et nabolagstilbud som enda mer tilpasses området og behovet for service, tjenester og handel i fremtiden, sier Emil Tingulstad i Oro til Estate Nyheter.

Ifølge ham har selskapet god erfaring med å drifte og utvikle handels- og næringsseksjoner.

– Blant annet forvalter vi i dag også Bekkestua Senter og Strømsø Senter i Drammen. Det er en unik mulighet å kunne overta en så mange spennende butikklokaler i et underutviklet, men ettertraktet område. Vi er motivert for å jobbe tett med leietakere, og ikke minst lokalbefolkningen for å lage et enda bedre tilbud til nabolaget, sier Tingulstad.

BN-megler har vært megler i transaksjonen, mens Thommessen og Wiersholm har vært juridisk rådgiver for henholdsvis kjøper og selger. Oro Eiendom beskriver seg selv som en lokal eiendomsaktør eid av de ansatte som kjøper, utvikler og forvalter næringseiendom i Oslo-området.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch