Oro kjøper mer på Carl Berner

Oro Eiendom øker med 12 næringsseksjoner rett ved et av Oslos mest sentrale knutepunkt, Carl Berners Plass.
Foto: Oro Eiendom
Foto: Oro Eiendom

Et Oro-kontrollert selskap overtok 6. april samtlige aksjer i T Næring 102 AS og T Næring 110 AS, som eier 12 butikkseksjoner på Carl Berner Torg og har leietakere som Samson, Cutters, Dr. Dropin og Coop, opplyser Oro Eiendom.

Eiendommen ligger ved rundkjøringen på Carl Berners Plass, like ved Verkstedhallen som Oro kjøpte på slutten av fjoråret.

– Vi ser frem til å ta over eiendommene og videreutvikle disse. Med tillegg av kjøpet av Verkstedhallen i november 2021 viser dette vår tilstedeværelse og satsning i området. Vi gleder oss til å videreutvikle et nabolagstilbud som enda mer tilpasses området og behovet for service, tjenester og handel i fremtiden, sier Emil Tingulstad i Oro til Estate Nyheter.

Ifølge ham har selskapet god erfaring med å drifte og utvikle handels- og næringsseksjoner.

– Blant annet forvalter vi i dag også Bekkestua Senter og Strømsø Senter i Drammen. Det er en unik mulighet å kunne overta en så mange spennende butikklokaler i et underutviklet, men ettertraktet område. Vi er motivert for å jobbe tett med leietakere, og ikke minst lokalbefolkningen for å lage et enda bedre tilbud til nabolaget, sier Tingulstad.

BN-megler har vært megler i transaksjonen, mens Thommessen og Wiersholm har vært juridisk rådgiver for henholdsvis kjøper og selger. Oro Eiendom beskriver seg selv som en lokal eiendomsaktør eid av de ansatte som kjøper, utvikler og forvalter næringseiendom i Oslo-området.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også