EiendomsWatch

Arne B. Sperre: – Jeg får «klager» fra investorer som mener vi har investert lite

I perioden 2017 til 2021 har Olav Thon Eiendomsselskap gjennomført investeringer for rundt fem milliarder kroner. Arne B. Sperre, konserndirektør for finans, er godt fornøyd med den siste.

KJØPTE I DRØBAK: Arne B. Sperre og Olav Thon Eiendomsselskap har startet året med å investere over 400 millioner kroner i kjøpesenter i Frogn kommune. | Foto: Olav Thon Eiendomsselskap

– Jeg får en del henvendelser og «klager» fra noen investorer som mener vi har investert lite, men vi har tross alt investert rundt fem milliarder kroner de siste fem årene. Det inkluderer også fjoråret, hvor vi solgte eiendommer slik at bruttoinvesteringene var rundt én milliard kroner, sier Arne B. Sperre, konserndirektør for finans i Olav Thon Eiendomsselskap, på fredagens presentasjon i kjølvannet av selskapets fremleggelse av kvartalstall torsdag.

Én større eiendom ble overtatt i første kvartal. Da overtok Olav Thon Eiendomsselskap Amfi Drøbak City i Frogn kommune, en investering på 430 millioner kroner. Det dreier seg om en festeeiendom.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch