SPG satser med nytt logistikkselskap i Sverige

Scandinavian Property Group (SPG) etablerer selskapet Logidev, et nytt industrielt selskap med fokus på kjøp og utvikling av logistikk- og industrieiendommer i det svenske markedet.
MER: Knut Holte leder Oslo-baserte Scandinavian Property Group, som nå har fått med seg Sigvard Svefors til å lede nysatsingen Logidev. | Foto: Scandinavian Property Group
MER: Knut Holte leder Oslo-baserte Scandinavian Property Group, som nå har fått med seg Sigvard Svefors til å lede nysatsingen Logidev. | Foto: Scandinavian Property Group

SPG opplyser om satsingen i en pressemelding og at de i forbindelse med etableringen har rekruttert Sigvard Svefors som administrerende direktør i Logidev.

Svefors kommer senest fra Barings hvor han hadde ansvaret for investeringer i det nordiske markedet.

Ifølge pressemeldingen har selskapet per nå en kjøpskapasitet på cirka tre milliarder kroner, og skal kjøpe både tomter for utvikling, samt eksisterende eiendommer med kontantstrøm.

– Det siste året har det dukket opp flere muligheter innenfor logistikk og industri, og vi har derfor valgt å etablere en ny industriell vertikal og samle alt innenfor dette segmentet i selskapet LogiDev. Det er utrolig spennende at vi i forbindelse med denne etableringen også rekrutterer en erfaren og kompetent person som Sigvard, sier daglig leder Knut Holte i SPG via meldingen.

SPG oppgir at selskapet de siste årene har ferdigstilt mer enn 3000 boliger og et stort antall prosjekter innen både kontor og sosial infrastruktur.

– Per i dag har SPG en stor prosjektportefølje som nærmer seg 7000 boliger under utvikling samt en portefølje på cirka 100.000 kvadratmeter BTA bestående av sosial infrastruktur og kontor, fortsetter Holte.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo