EiendomsWatch

Malling på Oslo-shopping – sikret 24 handelsseksjoner

Malling & Co Investments har kjøpt Placht Eiendom, en handelsportefølje bestående av 24 seksjoner i sentrale deler av Oslo.

I BOKS: Kristine Holen Hauge er Investment Manager i Malling & Co Investments. Hun er fornøyd med handelsporteføljen som selskapet har sikret seg i Oslo. | Foto: Malling & Co / Privat. Kollasje: EiendomsWatch.

Kjøpet kunngjøres av Malling i en pressemelding fredag. Selger er Placht Holding.

Porteføljen har et samlet areal på 3866 kvadratmeter, og består av handels-, serverings- og kontorarealer, samt arealer knyttet til skjønnhet og velvære.

Ifølge Malling har seksjonene sentrale beliggenheter på Majorstuen, Grünerløkka, Skillebekk, Sagene og Torshov. Hovedleietakere i porteføljen er Joe & The Juice, Bare Flyt, Asian Box, Tatler, Pilates Room og Nordvik & Partners.

«Vi er svært fornøyd med kjøpet av denne handelsporteføljen for Malling & Co Vekst, som passer godt inn i fondets portefølje. Eiendommene har gode beliggenheter, og vi ser frem til å videreutvikle porteføljen gjennom aktivt arbeid med utleie, drift og forvaltning», sier Kristine Holen Hauge, Investment Manager i Malling & Co Investments via meldingen.

Handelsporteføljen blir Malling & Co Vekst sin sjette investering. Fra før har fondet kjøpt utviklingseiendommer på Borgeskogen, Lierstranda, Drammen og i Oslo, innen segmentene lager/logistikk, handel og kontor. Fondet ble lansert i fjor høst, og skal kjøpe value-add eiendommer i attraktive områder og regioner med betydelig vekst.

«Vi har fortsatt kapital i fondet som skal sysselsettes, og håper det vil komme mange spennende muligheter utover høsten», sier Mads Mortensen, Managing Partner i Malling & Co Investments.

Kjøpers rådgivere i transaksjonen har vært Advokatfirmaet Thommessen, Partnerrevisjon og BER.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Ny analytiker i Malling hentet fra Veridian

Etter ett år i Veridian Analyse har Peder O. Fjellvang gått over til analytikerstilling i Malling & Co. Der er han blitt en del av et lag som får stadig nye fjes, ifølge den nye arbeidsgiveren.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch