LOEWE og A Day’s March til luksusdistrikt i Oslo

To nye butikkjeder etablerer butikker i handlegatene i Oslo. Acne Studios og Chanel får selskap av LOEWE og A Day’s March.
NY: LOEWE er en av to nye butikker som åpner i Promenaden Fashion District i Oslo sentrum. I tillegg åpner A Day’s March. | Foto: Presse / Promenaden
NY: LOEWE er en av to nye butikker som åpner i Promenaden Fashion District i Oslo sentrum. I tillegg åpner A Day’s March. | Foto: Presse / Promenaden

De to nye butikkjedene skal inn i en av gatene i Oslo, som fra før huset butikker fra kjente luksusmerkevarer, som en del av Promenaden Fashion District. 

LOEWE og A Day’s March åpnet 26. og 27. oktober, hos henholdsvis Steen og Strøm og i Øvre Slottsgate.

David Wilkinson, Executive Director for Steen & Strøm, kommenterer:

– Vi er glade for å ønske et så unikt kreativt og historisk merke velkommen til Steen & Strøms omfattende luksustilbud. LOEWEs inntreden markerer en fortsettelse av Steen & Strøm sin strategi om å kontinuerlig heve og utvikle sitt vareutvalg, og inkludere flere av verdens mest ettertraktede og innovative merker til våre kunder, sier Wilkinson i en pressemelding.

A Day’s March vil tilby et bredt utvalg av kjedens dame- og herre kolleksjoner, og etableres i samme gate som Tom Wood, Rains og Acne Studios. Det er en del av Promenaden Management sin strategi om å rendyrke deres seks ikoniske gater som unike destinasjoner. 

Promenaden Fashion District sier i en pressemelding at etableringen er med på å styrke deres posisjon som Skandinavias ledende destinasjon for luksus- og premium merkevarer.

Promenaden-distriktet spenner over seks gater i hjertet av Oslo. De kombinerer ulike handelskonsepter med kontormiljøer, opplyser Promenaden. Sentrale utsalgspunkter er Steen & Strøm varemagasin og Nedre Slottsgate. Blant butikkene I gatebildet finne Gucci, Hermès, Louis Vuitton, Valentino, Bottega Veneta, Burberry, Saint Laurent, Moncler, Dior og Chanel.

(Artikkelen ble først publisert hos vår søsteravis HandelsWatch)

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo