For stort Bauhaus-lokale åpner for flere aktører – Rusta i tenkeboksen

Vestby kan bli neste destinasjon for Rusta, i tråd med den overordnede strategien om flere butikker primært utenfor Sverige.
ØNSKER SAMBOER: Rusta kan flytte inn hos Bauhaus i Vestby. | Foto: Uffe Frandsen/ERH
ØNSKER SAMBOER: Rusta kan flytte inn hos Bauhaus i Vestby. | Foto: Uffe Frandsen/ERH

Dette melder Vestby Avis. Mellom 1500 og 2000 kvadratmeter, i enden der det i dag er inn- og utkjøring av trelast og byggevarer, ønsker Bauhaus å leie ut, melder avisen.

– Vi er i dialog med flere aktører, så ingenting er hugget i sten. Jeg kan foreløpig ikke si så mye mer, sier Kenneth Litland, direktør i Bauhaus.

Rusta holder kortene tett inntil brystet, men Vestby Avis henviser til et kommunalt dokument som peker på at det er konkrete planer akkurat her. 

– De har høy trafikk av kunder, ekspanderer stadig og leverer veldig bra resultater. Vi samarbeider med Rusta i Sverige, i Umeå, så vi kjenner dem fra før, sier også Litland om Rusta.

HandelsWatch har tidligere omtalt Rustas nyeste kvartalsrapport og pressekonferanse, hvor toppledelsen antyder at de fleste nyetableringer vil skje utenfor Sverige.

For å nå ut til flere, innebærer det å åpne flere butikker. Inkludert de nye butikkene som HandelsWatch allerede har omtalt, har Rusta ti godkjente lokasjoner klare. I alt har Rusta 22 konkrete steder klare, og målet er 40 til 60 nye butikker i løpet av de neste tre årene. 

(Artikkelen ble først publisert hos vår søsteravis HandelsWatch)

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo