Oro kjøper Forus-eiendom av Karbon Eiendom

Et selskap kontrollert av Oro har kjøpt Stokkamyrveien 5-11 i Sandnes av Karbon Eiendom.
SOLGT: Stokkamyrveien 5-11 i Sandnes kommune | Foto: Oro Eiendom
SOLGT: Stokkamyrveien 5-11 i Sandnes kommune | Foto: Oro Eiendom

Eiendommen består av to handelsbygg på til sammen 6700 kvadratmeter, med Megaflis og Power som leietakere i hvert sitt bygg, opplyser Oro i en pressemelding.

Eiendommen ligger i et storhandelsområde midt mellom Kvadrat og Ikea på Forus. Andre leietakere i området er blant annet Elkjøp, Right Price Tiles, Plantasjen og Extra Leker som sammen med Megaflis og Power danner en klynge av storhandelsaktører.

Eiendommen har vært utleid til Megaflis og Power siden de ble bygget i 2006 og har ifølge meldingen svært god parkeringsdekning.

– Vi er fornøyde med kjøpet og gleder oss til å ta fått på forvaltning av eiendommen. Vi har erfaring med markedet på Forus og opplever god etterspørsel etter handel, lager og industrilokaler i området. Kommunene er svært restriktive med etablering av handel på Forus som gjør at det er tilnærmet ingen ledighet. I tillegg er området sterkt voksende med sterk kjøpekraft i befolkningen. Dette kombinert med svært god omsetning i butikkene gjør at vi ser på dette som en spennende investering, sier Anders Brustad-Nilsen i Oro i meldingen.

Malling & Co var megler i transaksjonen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo