EiendomsWatch

Eiendomstopp Anders Buchardt mot skjenkestopp: – Helt ufattelig

Nok en stengerunde vekker sterke følelser i Anders Buchardt. Han tror sitt eget AB Invest står greit til, men frykter samtidig at leietakerne taper stort fremover. – Det er en storm av avbestillinger i alle ledd, sier Buchardt til EiendomsWatch.

FJELLTOPP: Anders Buchardt i kafeteria på Favn Hafjell midt i desember 2021, like etter at den nye nedstengingen ble en realitet. Selv om han er selverklært naiv, mener han det nå er store påkjenninger for de AB Invest huser i sine eiendommer, med flere tiltak som skaper hodebry og usikkerhet for mange leietakere. | Foto: Geir Olsen

– Akkurat nå kjenner jeg et særdeles stort engasjement for den situasjonen som hele bransjen vi er i, har blitt kastet ut i – igjen. Alle har vel de siste par ukene sett hvilken vei dette bærer, sier Anders Buchardt til EiendomsWatch.

47-åringen sitter på kafé i «fjellandsbyen» Favn Hafjell. I dette prosjektet har han via AB Invest satset på fritidsleiligheter, skiturisme og serveringstilbud. Men selv om solen skinner og salget av leilighetene går bra, ser Buchardt mørke skyer i emning.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch