EiendomsWatch

Adolfsen-brødrene selger hotell i Horten til deleid selskap

Selskapet til Roger og Kristian Adolfsen selger hotell i Vestfold til selskap hvor de selv nylig har blitt storaksjonærer.

SELGER (OG KJØPER): Roger Adolfsen og Kristian Adolfsen selger hotell til selskap de delvis eier selv. | Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Rett før jul ble det kjent at Roger og Kristian Adolfsens selskap Adolfsen-gruppen hadde gått inn på eiersiden i Pancom gjennom en rettet emisjon på om lag 75 millioner kroner, samt kjøp av aksjer slik at eierandelen kom opp i drøye 25 prosent.

Ifølge lokalavisen Gjengangeren i Horten har nå Pancom Property kjøpt 100 prosent av aksjene i Horten Hotell Eiendom fra Norlandia Eiendom, som kontrolleres av Adolfsen-gruppen.

Eiendommen huser i dag hotellene Horten Budget Hotel og Hotel Horten, som er et Thon Partner Hotel.

– Dette er en strategisk god og spennende eiendom som vi gleder oss til å utvikle videre, sier konsernsjef Frederic Kristoffersen i Pancom ifølge avisen i en melding.

Pancom opererer i Telemark/Vestfold og har en portefølje av næringseiendommer på cirka 40.000 kvadratmeter, samt ytterligere cirka 15.000 kvadratmeter under utvikling.

– Vi er et konsern som har vekst og utviklingsplaner innenfor næringseiendom, og eiendommene i Horten tillegger ytterligere litt over 8000 kvadratmeter i vår portefølje, opplyser Kristoffersen.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch