EiendomsWatch

Adolfsen-brødrene selger hotell i Horten til deleid selskap

Selskapet til Roger og Kristian Adolfsen selger hotell i Vestfold til selskap hvor de selv nylig har blitt storaksjonærer.

SELGER (OG KJØPER): Roger Adolfsen og Kristian Adolfsen selger hotell til selskap de delvis eier selv. | Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Rett før jul ble det kjent at Roger og Kristian Adolfsens selskap Adolfsen-gruppen hadde gått inn på eiersiden i Pancom gjennom en rettet emisjon på om lag 75 millioner kroner, samt kjøp av aksjer slik at eierandelen kom opp i drøye 25 prosent.

Ifølge lokalavisen Gjengangeren i Horten har nå Pancom Property kjøpt 100 prosent av aksjene i Horten Hotell Eiendom fra Norlandia Eiendom, som kontrolleres av Adolfsen-gruppen.

Eiendommen huser i dag hotellene Horten Budget Hotel og Hotel Horten, som er et Thon Partner Hotel.

– Dette er en strategisk god og spennende eiendom som vi gleder oss til å utvikle videre, sier konsernsjef Frederic Kristoffersen i Pancom ifølge avisen i en melding.

Pancom opererer i Telemark/Vestfold og har en portefølje av næringseiendommer på cirka 40.000 kvadratmeter, samt ytterligere cirka 15.000 kvadratmeter under utvikling.

– Vi er et konsern som har vekst og utviklingsplaner innenfor næringseiendom, og eiendommene i Horten tillegger ytterligere litt over 8000 kvadratmeter i vår portefølje, opplyser Kristoffersen.

Mer fra EiendomsWatch

Nytt tiltaksforbud hasteinnført i Oslo etter funn av kvikkleire

Plan- og bygningsetaten har sendt ut varsel til eiere av flere hundre eiendommer på Frysja om å ikke gjøre noe som kan medføre risiko for skred. Obos har fått det selskapet kaller en stoppordre og møter Oslo kommune sammen med Stor-Oslo Eiendom for å følge opp situasjonen rundt sitt felles byggeprosjekt.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch