EiendomsWatch

Hotelia venter fortsatt prisvekst i hotellmarkedet

For hotellmegleren Hotelia gjør flere usikre faktorer det mer krevende å anslå hvordan hotellsegmentet vil utvikle seg videre, men RevPAR-oppturen skal etter deres skjønn dempe seg. – Hotelleiendom er aktuelt for betydelig flere enn for 15 år siden, sier Hotelia-partner Anders Vatne til EiendomsWatch.

HOTELLMANN: Han har jobbet seg opp i hotellbransjen fra både drifts- og eiersiden. Frem til 2010 var han administrerende direktør i Norgani Hotels, Nordens største hotelleiendomsselskap med 74 eiendommer i 4 nordiske land. Nå er Anders Vatne partner i Hotelia. | Foto: Hotelia

– Vi gjør det veldig bra for tiden. Etter 13. mars var det mer eller mindre full stopp for oss, men fra 1. august 2020 har vi egentlig hatt bra trøkk hele veien. Det har vært en periode hvor oppdragsmengden var annerledes enn den pleide å være. Men nå har vi omtrent samme mengde oppdrag som før pandemien, sier Anders Vatne til EiendomsWatch.

Han er partner i Hotelia, en spesialisert næringsmegler innen hotelleiendom og hotellrådgivningsselskap. Selskapet utfører verdivurderinger, kommersiell forvaltning, kjøpsrådgivning, hotelleiendomstransaksjoner, markeds- og etableringsstudier og generelle konsulenttjenester i hele Skandinavia.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Ny analytiker i Malling hentet fra Veridian

Etter ett år i Veridian Analyse har Peder O. Fjellvang gått over til analytikerstilling i Malling & Co. Der er han blitt en del av et lag som får stadig nye fjes, ifølge den nye arbeidsgiveren.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch