EiendomsWatch

Eiendomsadvokat går til Wiersholm

Eiendomsadvokat Hege Bøhn Løchen går til Wiersholm etter fem år i Schjødt.

OVERGANG: Hege Bøhn Løchen er på plass i Wiersholm, etter fem år i Schjødt | Foto: Wiersholm

Det melder Wiersholm i en pressemelding.

Hege Bøhn Løchen fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo i 2016, og startet som advokatfullmektig i Schjødt etter fullført utdanning.

Nå er hun fast advokat i Wiersholm hvor hun vil arbeide særlig med spørsmål knyttet til regulering og utvikling av næringseiendom.

– Eiendomsavdelingen i Wiersholm er involvert i en rekke større utviklingsprosjekter og har et sterkt fagmiljø som jeg ønsket å bli en del av. I tillegg kjenner jeg mange hyggelige folk her, sier Løchen i pressemeldingen fra Wiersholm. 

Løchen blir en del av teamet til Tom Rune Lian og Stig L. Bech. Sistnevnte ble nylig partner i Wiersholm etter en periode som administrerende direktør i Solon Eiendom.

– Det er en glede å få Hege med laget. Hun blir et glimrende tilskudd til fagmiljøet og arbeidsmiljøet vårt. Hun er en svært dyktig jurist og en person det er veldig hyggelig å være sammen med. Både vi og klientene er heldige som får jobbe tett med Hege fremover, sier Bech.

Artikkelen er levert av vår søsteravis AdvokatWatch

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch