EiendomsWatch

Henrik Brekke går fra Oslo Areal til Aspelin Ramm

Aspelin Ramm henter inn Henrik Brekke som ny markedsanalytiker fra Oslo Areal.

NY JOBB: Henrik Brekke føyer seg inn i rekken av avganger fra Oslo Areal.

Aspelin Ramm har ansatt Henrik Brekke (31) som ny markedsanalytiker. Brekke startet 1. mars og kom fra tilsvarende stilling i Oslo Areal, som nylig ble slukt av Entra.

– Det er stor aktivitet og vi ser mange spennende muligheter og trender i eiendomsmarkedet fremover. Ansettelsen av Henrik som markedsanalytiker vil bidra til å styrke kapasiteten og gi oss en enda bedre forståelse og innsikt i markedet, sier direktør for marked og drift, Mona Aarebrot, i en pressemelding.

Brekke har vært innom landskapsarkitektur før han tok en bachelor i økonomi og administrasjon på NMBU i Ås, etter det tok han en mastergrad i økonomi ved Handelshøyskolen BI i Oslo.

Brekke startet sin karriere som finansjournalist og gikk videre til forretningsadvokatfirmaet Wiersholm som klientutvikler, der han blant annet jobbet med markedsanalyse. Han startet i Oslo Areal i 2021.

Les også:

Oslo Areal-topp blir eiendomssjef i Aka
Samtlige direktører forlater Oslo Areal
Mona Ingebrigtsen forlater Oslo Areal

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch