Son André Hval blir direktør i Heimstaden

Son André Hval slutter i Cushman & Wakefield Realkapital for å bli kommersiell utleiedirektør i Heimstaden, som har en portefølje på over 900.000 kvadratmeter næringslokaler.
FÅR NY TOPPJOBB: Son André Hval går til Heimstaden. | Foto: Peder Klingwall., Vizpro
FÅR NY TOPPJOBB: Son André Hval går til Heimstaden. | Foto: Peder Klingwall., Vizpro

Heimstaden styrker ledergruppen gjennom ansettelsen av Son André Hval som kommersiell utleiedirektør. Han tiltrer våren 2022, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

– Selv om boligutleie er vårt primære forretningsområde, så har vi en stor portefølje av næringslokaler rundt om i Europa. Vi gleder oss over å ha fått med oss Son André på laget. Hans vesentlige erfaring og pågangsmot vil bidra til at vårt utleieteam på tvers av landegrensene vil realisere enda mer av potensialet som ligger i porteføljen, sier Helge Krogsbøl, operasjonell direktør i Heimstaden.

Hval kommer fra stillingen som Head of Retail Services i Cushman & Wakefield Realkapital og har lang erfaring fra utleie og strategisk rådgivning av næringseiendom. 

– Etter fire fantastiske og lærerike år i Cushman & Wakefield Realkapital, ser jeg virkelig frem til å ta fatt på rollen som Group Director Commercial Letting i Heimstaden. I tillegg til å tilby Friendly Homes til mer enn 300 000 kunder, ønsker vi å ytterligere forbedre vår næringsvirksomhet gjennom forsterket fokus på å finne riktige kunder til rett lokale og til rette betingelser, sier Son André Hval i meldingen.

Heimstaden er Europas nest største boligutleieselskap med cirka 150.000 leiligheter i ti europeiske land. Gjennom kjøp av boligporteføljer har Heimstaden også bygget opp en portefølje av næringslokaler på over 900.000 kvadratmeter. Dette utgjør sju prosent av de samlede leieinntektene i selskapet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo