Strøm ut av Ferd og inn i ledelsen til Fredensborg Fritid

Silje Strøm forlater Ferd Eiendom for å bli ny leder som destinasjonsutvikler for Fredensborg Fritid.
STRØM-TILFØRSEL: Silje Strøm blir en av lederne i Fredensborg Fritid som ny destinasjonsutvikler 21. mars 2022. | Foto: Fredensborg
STRØM-TILFØRSEL: Silje Strøm blir en av lederne i Fredensborg Fritid som ny destinasjonsutvikler 21. mars 2022. | Foto: Fredensborg

Fredensborg Fritid har ansatt Silje Strøm som destinasjonsutvikler. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjons- og markedsdirektør i Ferd Eiendom og starter i sin nye jobb 21. mars, opplyser selskapet i en pressemelding.

I 2021 fikk Tollefsen-selskapet tidenes beste resultat med mer enn doblet omsetning fra året før. Fredensborg Fritid melder at de gjør ansettelsen av Strøm i forbindelse med uttalte mål om videre vekst.

– Etter 17 år i ledende roller som byggherre med kommersielt utviklingsarbeid både i bolig- og næringsprosjekter, så ønsker jeg nå å bruke bredden i kompetansen min inn mot destinasjonsutvikling. Dette byr på lokale muligheter, men også utfordringer, hvor bærekraftperspektivet blir satt inn i en annen kontekst enn ved byutvikling, sier Strøm i pressemeldingen.

Strøm jobbet nesten ni år for Ferd Eiendom og like lenge for Urbanium: «Her var hun blant annet sentral i utviklingen av 1000 boliger til sluttkunde og i den kommersielle utviklingen av Sørenga», skriver Fredensborg Fritid.

I Ferd jobbet Strøm med tidligfase regulering, utleie av kontoreiendom og var sentral i investeringsteamet i Ferds investering av NRK-tomten. Hun har også fem års erfaring fra Oslo kommune og boligsosiale støtteordninger, og har en mastergrad i eiendomsutvikling og forvaltning fra NTNU.

– Silje er engasjert og har bred og relevant erfaring fra eiendomsbransjen. Jeg er svært fornøyd med å få henne med på laget, og hun blir en viktig del av ledergruppen vår, sier daglig leder i Fredensborg Fritid, Håkon Arnstorp via meldingen.

Fredensborg Fritid er etablert blant annet på Geilo, Turufjell, Norefjell og i Kragerø. Selskapet satser på destinasjonsutvikling, ikke kun fritidsboligutvikling. Nå har selskapet 13 ansatte, i tillegg til lokal kompetanse på stedene selskapet er etablert.

Silje Strøm vil jobbe fra Oslo.

– Dette er en utfordring jeg virkelig gleder meg til og jeg føler meg privilegert fordi jeg får jobbe med noe jeg brenner for og synes er gøy. I tillegg har jeg muligheten til å lære masse av et kompetent og solid team og ser frem til å ta del i Fredensborg Fritids videre utvikling, sier Strøm.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo