Ingrid E. Moe er ny leder i Braathen Eiendom

Ingrid E. Moe går inn i rollen som konstituert daglig leder i Braathen Eiendom. Hun har tidligere vært selskapets direktør for utleie og marked.
DAGLIG LEDER: Ingrid E. Moe går inn i stillignen som Konstituert Daglig Leder i Braathen Eiendom. | Foto: Braathen Eiendom
DAGLIG LEDER: Ingrid E. Moe går inn i stillignen som Konstituert Daglig Leder i Braathen Eiendom. | Foto: Braathen Eiendom

I anledning Leif Arne Røsnes sin tragiske bortgang, ble det avholdt ekstraordinært styremøte i Braathen Eiendom Holding den 16. mars.

I en pressemelding tirsdag opplyser selskapet at styret har besluttet å innstille Ingrid E. Moe som konstituert daglig leder i Braathen Eiendom. Moe startet i Braathen Eiendom i 2018.

«Innstillingen ses som en naturlig videreutvikling der Moe i 2020 fikk tittelen direktør for utleie og marked og har i den sammenheng styrket merkevaren til Braathen Eiendom. Hun er en dyktig leder, har hatt en nøkkelrolle i en vellykket foredling av byggene våre og av tjenestekonseptet Flyt», sier styreleder Jens Petter Rønning.

Ifølge LinkedIn er Moe utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI. Etter utdanningen har hun hatt ulike stillinger innen finansbransjen, før hun i 2008 kom inn i næringseiendom da hun begynte i DNB Næringsmegling.

«Jeg takker for tilliten og tar på meg oppgaven med stor ydmyket. Å miste Leif Arne er ufattelig trist. Han har satt dype spor og har betydd svært mye for både kollegaene, selskapet og bransjen. Jeg ser frem til å videreforedle det gode arbeidet som er gjort sammen med mine kompetente kollegaer i Braathen Eiendom. Vi er nå i en overgangsfase hvor mange av våre byggeprosjekter avtar, samtidig som vi utvider Flyt-konseptet med utleie av både møterom og auditorium, i tillegg til den ordinære utleien», sier Ingrid E. Moe.    

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også