EiendomsWatch

Myhre hentet fra Heimstaden til Malling

Svein A. Myhre er ny driftssjef i Malling & Co med ansvar for eiendomsporteføljen til Oslo Pensjonsforsikring.

JOBBSKIFTE: Han har jobbet for Newsec, Høyskolen Kristiania og nylig Heimstaden. Nå er Svein Myhre en del av Malling-systemet med ansvar for å drifte og utvikle eiendom for profesjonelle gårdeiere. | Foto: Malling & Co

Etter mindre enn to år i Heimstaden heter Svein Myhres nye arbeidsgiver Malling & Co. Sistnevnte omtaler ansettelsen i et LinkedIn-innlegg:

«Næringsbygg blir stadig mer avanserte og oppdatert teknisk kompetanse er stadig viktigere for å drifte og ivareta leietakere og bygg. Erfarne og kvalifiserte medarbeidere er avgjørende for at vi skal kunne levere førsteklasses tjenester og vi er derfor svært glade for å ønske Svein A Myhre velkommen!»

Ifølge selskapet er Myhre utdannet håndverker og har jobbet i mange år som vaktmester, driftstekniker og driftssjef. Sist i Heimstaden, der han var ansvarlig for energi/miljø og tekniske anlegg.

«I Malling & Co skal han jobbe som driftssjef for porteføljen til Oslo Pensjonsforsikring og utfyller vår tekniske avdeling med enda en viktig ressurs», heter det i innlegget fra eiendomshuset.

Oslo Pensjonsforsikring (OPF) eier en eiendomsportefølje på til sammen 670.000 kvadratmeter. Inkludert eiendomsfond utgjør verdien rundt 24 milliarder kroner. Dette gjør konsernet til en av de største eiendomsforvalterne i Norge.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch