EiendomsWatch

Sigmund Olav Lie skal lede BDO inn i storkunde-markedet i eiendomssektoren

BDOs satsing på eiendomsbransjen er i vekst, og selskapet har nå hentet hjem Sigmund Olav Lie (40) som partner og ny leder for satsingen.

NY JOBB: Sigmund Lie tiltrer som partner i BDO 1. august. | Foto: Ferd

Sigmund Olav Lie kommer fra stillingen som finansdirektør i Ferd eiendom, der han har arbeidet de siste åtte årene. Før dette jobbet han i BDO.

– Etter åtte verdifulle år i Ferd gleder jeg meg nå til å gjøre comeback i BDO. De har verdier som ligger mitt hjerte nær og jeg ser frem til å bruke den brede erfaringen jeg har opparbeidet meg til å hjelpe andre i bransjen med å nå sine mål, sier Lie i en pressemelding fra BDO.

BDOs bransjesatsing på Eiendom har vokst de seneste årene og utgjør i dag 75 nøkkelressurser innenfor Revisjon, Rådgivning, Forvaltning, Transaksjonsstøtte og Skatt/Avgift.

BDO Eiendom er ledende innenfor SMB og tar nå nye steg mot storkunde-markedet innenfor eiendomssektoren.

– Jeg er imponert over det gode arbeidet som er gjort i bransjesatsingen og setter stor pris på tilliten som vises meg når jeg nå får muligheten til å videreføre og styrke satsingen inn mot det største kundesegmentet til BDO. Det blir spennende og lærerikt å jobbe sammen med det tverrfaglige teamet for å gi den beste kundeopplevelsen til aktørene i næringslivet, sier Lie.

- Det blir en glede å få Sigmund med igjen på laget. Han tar med seg meget verdifull bransjeerfaring fra Ferd, og blir en viktig del av bransje og storkunde-satsingen i tiden fremover. Blant annet ser vi frem til å lære av hans erfaringer innen bærekraftsarbeid, samt den omfattende transaksjonserfaringen som han har opparbeidet seg over tid, sier Anders Ramberg, partner og nåværende bransjeleder i BDO.

Ramberg legger til at verdimessig er Sigmund en veldig god match.

– Vi opplever at han har fokus på sterkt lagspill, høy integritet og et inderlig ønske om å skape verdier for våre kunder, sier han.


Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch