EiendomsWatch

Sunday Power henter direktør fra Trade Ledger

Solcelle-startupen Sunday Power styrker vekstsatsningen ved å ansette Rikard af Ekenstam (50) som kommersiell direktør.

NYTT ANSIKT Rikard af Ekenstam er ny kommersiell direktør i Sunday Power. ledet av Jonas Ibsen Brynildsrud, | Foto: Sunday Power

– Sunday Power skal bli en ledende aktør for solceller på næringsbygg i Europa, og vi er svært glade for å ha ansatt Rikard af Ekenstam som kommersiell direktør, sier administrerende direktør i Sunday Power, Jonas Ibsen Brynildsrud, i en pressemelding.

– Rikard har lang erfaring med forretningsutvikling og kundevekst i globale vekstselskaper, og får ansvaret med å øke veksttakten vår. Rikard har over 20 års erfaring fra finans og teknologi, der han har jobbet mot både eiendom og fornybar energi, og vi er sikre på at vi har funnet en perfekt match for både Sunday Power og våre kunder, sier sjefen for Sunday Power.

Ekenstam har tidligere ledet salg og strategi i firmaer som britiske OakNorth, samt teknologiselskapet Copal Partners, der han var en del av konsernledelsen mens de vokste fra 250 til 3000 ansatte, før selskapet ble solgt til Moody’s Corporation.

Rikard startet karrieren i London hos ABN AMRO og Mizuho, som Head of Commercial and Investment Banking for blant annet Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Ekenstam har en master i økonomi og administrasjonsledelse fra University of St. Andrews og har tatt videreutdanning ved The Wharton School.

– Jeg gleder meg stort til å bli med Jonas og resten av Sunday Power-teamet å bygge en ledestjerne innenfor fornybar energi, både i Norge og Europa. Jeg er svært motivert av å kunne bruke erfaringen min fra forretningsutvikling og salgsledelse til å hjelpe eiendomsbransjen med å akselerere det grønne skiftet, slik at vi sammen kan ha en signifikant positiv påvirkning på samfunnet og klimaet, sier Rikard af Ekenstam i meldingen.

Sunday Power tilbyr et konsept som skal gjøre solceller enkelt og lønnsomt for eiendomsbransjen.

Les også:

Solcelleselskapet Sunday Power ansetter finansdirektør

Mer fra EiendomsWatch

Ny analytiker i Malling hentet fra Veridian

Etter ett år i Veridian Analyse har Peder O. Fjellvang gått over til analytikerstilling i Malling & Co. Der er han blitt en del av et lag som får stadig nye fjes, ifølge den nye arbeidsgiveren.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch