Ny direktør skal hente kapital og pleie kundene til Heimstaden

Europas nest største boligutleier ruster opp med ny direktør for kapitalinnhenting og kunderelasjoner. Han kommer med erfaring fra en lignende stilling i Copenhagen Infrastructure Partners, som har lokket særlig pensjonskasser til med investeringer.
NYTT TILSKUDD: Steen Lønberg Jørgensen er Head of Capital Raising & Client Relations i Heimstaden fra i dag, 1. september 2022. | Foto: PR / Heimstaden
NYTT TILSKUDD: Steen Lønberg Jørgensen er Head of Capital Raising & Client Relations i Heimstaden fra i dag, 1. september 2022. | Foto: PR / Heimstaden

Den institusjonelle kapital flyter i retning av Heimstaden, som de siste tre år har skaffet 40 milliarder kroner herfra. Men det er ikke nok. I dag starter Steen Lønberg Jørgensen hos eiendomsselskapet, hvor han blir ansvarlig for å hente inn kapital. Det skjer med tittelen Head of Capital Raising and Client Relations, fremgår det av en pressemelding.

– Vi ønsker Steen velkommen og ser frem til å dra nytte av hans store erfaring og sterke resultater, dype forståelse for markedet og våre produkter, samt evne til å bygge relasjoner og skape verdi for investorene, sier administrerende direktør hos Heimstaden, Patrik Hall via meldingen.

Jørgensen kommer med et institusjonelt nettverk som tidligere partner hos Copenhagen Infrastructure Partners, hvor særlig vindmøller og energiøyer har behøvd å finne finansiering, skriver vår danske søsteravis EjendomsWatch.

– Heimstadens ledende markedsposisjon i Europa og finansielle resultater viser forretningsmodellens styrke med en skalerbar, robust forretning, bygget og drevet av et kompetent team. Det gir et fremragende utgangspunkt for at Heimstaden kan fortsette suksessen og skaffe kapital fra institusjonelle investorer, sier Steen Lønberg Jørgensen om sin nye jobb i pressemeldingen.

Han fremhever dessuten Heimstadens fokus på boliger med omtanke for beboerne, et evighetsperspektiv på eierskapet kombinert med en fullt integrert kundesentrert forretningsmodell, som et fundament for resultatene.

– Heimstadens bærekraftige og profitable vekst på tvers av Europa er imponerende, og jeg gleder meg til å komme med ombord, sier Jørgensen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo