Tre nyansettelser i Newsec

Mari-Ann Høgheim Torgersen, Bendik Wold og Fredrik Martinsen Haugstad har fått jobb i Newsec.
PÅ PLASS I NEWSEC: Bendik Wold, Mari-Ann Høgheim Torgersen og Fredrik Martinsen Haugstad | Foto: Newsec
PÅ PLASS I NEWSEC: Bendik Wold, Mari-Ann Høgheim Torgersen og Fredrik Martinsen Haugstad | Foto: Newsec

Newsec Advisory har ansatt tre unge eiendomstalenter til avdelingene Analyse, Verdivurdering og Transaksjon.

De nyansatte er Mari-Ann Høgheim Torgersen, Bendik Wold og Fredrik Martinsen Haugstad.

«Alle tre har imponert innen sine respektive felt og vi gleder oss over å ha de med på laget», skriver Newsec på Linkedin.

– Newsec Advisory har opplevd en sterk vekst de siste årene; vi er i dag Norges og Nordens største verdivurderer av næringseiendom, gjennomfører omfattende markedsanalyser og har utført eiendomstransaksjoner til en verdi av åtte milliarder de siste to år. Med økende oppdragsmengder var det på tide å hente inn unge talenter med høy eiendomsfaglig kompetanse. Mari-Ann, Fredrik og Bendik har alle imponert i sine respektive felt og vi er godt fornøyd med at de blir med videre på vår vekstreise, sier Jon H. Dahlberg Årstad, CEO og partner Newsec Advisory Norge, i en pressemelding.

Mari-Ann Høgheim Torgersen tiltrer i stilling som analytiker i analyseavdelingen. Hun har master i finans fra Norges Handelshøyskole og har tidligere arbeidet hos BDO.

Fredrik Martinsen Haugstad kommer til Newsec fra Permian Gruppen hvor han jobbet med drift og rådgivning mot PE/Venture-fond, og tiltrer i stillingen Advisor Capitol Markets. Han er uteksaminert fra Henley Business School med en master i finans.

Bendik Wold begynner som Junior Analyst på Verdivurdering etter endt internship-periode hos Newsec og fullført siviløkonomutdannelse med fordypning i finans fra Handelshøyskolen BI.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo