To fra samme selskap vant hver sin pris på UiN-konferansen

Aspelin Ramm gjorde rent bord under Ung i Næringseiendoms årlige konferanse, med priser til både Gunnar Bøyum og Vanessa Vindvik.
TIL TOPPS: Både Gunnar Bøyum og Vanessa Vindvik endte som prisvinnere under Ung i Næringseiendoms årlige konferanse for 2022 torsdag kveld. Bøyum fikk prisen «Årets Ung til sinns», mens Vindvik ble kåret til «Årets UiN'er". | Foto: Ung i Næringseiendom
TIL TOPPS: Både Gunnar Bøyum og Vanessa Vindvik endte som prisvinnere under Ung i Næringseiendoms årlige konferanse for 2022 torsdag kveld. Bøyum fikk prisen «Årets Ung til sinns», mens Vindvik ble kåret til «Årets UiN'er". | Foto: Ung i Næringseiendom

Prisdrysset skjedde under den andre utgaven av Ung i Næringseiendoms årskonferanse torsdag kveld, der rundt 300 mennesker deltok.

«En rekke ulike aktører fra eiendomsbransjen ga faglig påfyll til deltakerne i form av foredrag og paneldebatter om spennende og dagsaktuelle temaer, i tillegg til ferske markedsoppdateringer innen bransjen», oppsummerer UiN i en pressemelding.

Les mer om vinnerne og juryens begrunnelse under.

Ifølge arrangøren er konferansen av, med og for de unge i eiendomsbransjen.

«UiN ønsker å sette lys på aktuelle saker, nye selskaper og egne medlemmer. Det er spesielt fokus på å få fremtidens beslutningstakere på scenen når 2800 medlemmer inviteres inn til å lytte», skriver foreningen.

– Engasjert og tilstedeværende

  • «Årets Ung til sinns» er Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm

«Prisen blir gitt til en person som er nytenkende, fremtidsrettet og innovativ, som tør å tenke annerledes og tar i bruk ungt talent, deres innspill og ideer», skriver UiN i meldingen.

Gunnar Bøyum har ledet Aspelin Ramm siden 2014. I januar 2023 fyller han 67 år og fratrer etter avtale med selskapet.

Ida Aall Gram etterfølger Gunnar Bøyum som sjef i Aspelin Ramm

Årets jury bestod av Stig Bech, som er fjorårets «Årets Ung til sinns 2021», partner i Wiersholm og styreleder i Norsk Eiendom; Salman Saeed, regionsdirektør for eiendomsutvikling i Skanska; Johan Backe, partner i Genera og styremedlem i UiN; samt Ellen Hjort Bech, analytiker i CBRE og styremedlem i UiN.

Forrige mann som fikk prisen i fjor hadde følgende å dele med resten av salen under kåringen i år:

– Bøyum har i mange år banet vei for yngre krefter i bransjen. Han er blant de mest profilerte lederne i bransjen vår og har vært ansvarlig for store og komplekse byutviklingsprosjekter som Tjuvholmen og Vulkan. I tillegg har Bøyum lang erfaring fra en rekke styreverv, blant annet fra AF-gruppen, Schage Eiendom og Strawberry Brothers, sa Bech fra scenen ifølge UiN.

Jurykollega Salman Saaed mener årets Ung til sinns-vinner har en bred kompetanse mange kan lære av.

– Og han er en person i eiendomsbransjen som spesielt bidrar til å løfte eiendomsbransjen mot den mer bærekraftige fremtiden. For UiN har Bøyum både vært en engasjert og tilstedeværende sponsor, støttespiller og vertskap. Sammen med UiN og Estate var han med på å starte CityGlød-prisen og er fremdeles med i juryen, sa Saaed ifølge arrangøren.

Prosjektleder bak Via til topps

  • Vanessa Vindvik i Aspelin Ramm er «Årets UiN’er»

Tittelen tildeles et medlem som har utmerket seg innen bransjen og samtidig vært aktiv i foreningen både på interne arrangementer og utad som ambassadør, oppgir arrangøren.

Vindvik jobber til daglig som prosjektleder i Aspelin Ramm, «hvor hun sammen med teamet sitt bidrar positivt til byutvikling, hovedsakelig i Osloregionen», skriver Ung i Næringseiendom.

– Jeg synes det er veldig hyggelig å få tildelt denne prisen. Tusen takk til dere i UiN som har skapt denne arenaen hvor vi unge i samme aldersspenn som medlemmer har anledning til å møte hverandre. Man møter venner, samtidig som man tilknytter seg nye bekjentskaper i bransjen. Det er noe jeg har stor glede av, sa Vindvik under takketalen hennes.

Ung kvinne i mannstung bransje: – Blir ekstra synlige

Årets jury bestod av Thea Martine Blyverket, som er fjorårets «Årets UiN’er 2021» og kunde- og eiendomssjef Höegh Eiendom; Salman Saeed, regionsdirektør for eiendomsutvikling i Skanska; Johan Backe, partner i Genera og styremedlem i UiN; samt Ellen Hjort Bech, analytiker i CBRE og styremedlem i UiN.

– I Aspelin Ramm jobber Vindvik med komplekse byutviklingsprosjekter i ulike faser. Hun har blant annet jobbet med det prosjektet VIA og jobber nå med et spennende prosjekt i Parkveien. Siden Vindvik ble medlem i 2017, har hun deltatt på alle studieturer vi har arrangert i UiN og stiller alltid opp på treffene våre. Vindvik er inkluderende, hun blir kjent med nye UiN-medlemmer og får nye i bransjen til å bli medlem, sa Backe fra scenen.

Utenom Vindvik var Simen Bryn i Bygganalyse og Odin Gjørtz i Møller Eiendom nominert til tittelen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo