EiendomsWatch

Ida Aall Gram etterfølger Gunnar Bøyum som sjef i Aspelin Ramm

Ida Aall Gram forlater AF Gruppen til fordel for toppjobben i Aspelin Ramm. Også en annen leder forlater ledelsen i selskapet.

NY TOPPJOBB: Ida Aall Gram går fra AF Gruppen til Aspelin Ramm | Foto: Ellen Johanne Jarli

Styret i Aspelin Ramm har utpekt Ida Aall Gram som ny konsernsjef. Hun overtar stillingen etter Gunnar Bøyum i januar 2023.

Gram kommer fra stillingen som konserndirektør i AF Gruppen, hvor hun har hatt ansvaret for eiendom, HR og kommunikasjon.

– Aspelin Ramm er en ambisiøs og ansvarlig byutvikler med langsiktig blikk, bygget på sunne verdier. Jeg deler verdisynet og troen på forretningsmodellen, og det er med stor motivasjon og ydmykhet jeg ser frem til å lede selskapet videre, sier Ida Aall Gram i en pressemelding.

Bøyum går av med pensjon

Gunnar Bøyum har ledet Aspelin Ramm siden 2014. I januar 2023 fyller han 67 år og fratrer etter avtale.

– Det har vært svært givende å se hvordan byutviklingen har endret seg på de åtte årene jeg har ledet Aspelin Ramm. Mitt hjertebarn er utvikling og rekruttering av spennende talenter til vår bransje, så det føles veldig bra å kunne gi fra meg stafettpinnen til Ida Aall Gram og neste generasjon, sier Bøyum.

Gram er utdannet siviløkonom, og har bred erfaring innen eiendom fra AF Gruppen og fem år i Orkla Eiendom samt innen ledelse og strategi som tidligere konsulent i McKinsey og CFO i Gyldendal.

AF Gruppen endrer i ledelsen

AF Gruppen foretar flere endringer i konsernledelsen. Sverre Hærem går ut av konsernledelsen, men vil stå til rådighet for selskapet fremover. Anny Øen og Lars Myhre Hjelmeset trer inn i konsernledelsen med ansvar for henholdsvis Finans og Offshore, fremgår det av melding fra selskapet.

– I AF arbeider vi kontinuerlig med utvikling av ledere og vi har en kultur for å kombinere kontinuitet med å gi ansvar og muligheter for våre nye ledere. Vi takker Sverre for viktige bidrag i utviklingen av konsernet siden 2007 og Ida for godt lederskap de siste fem årene, og ønsker begge lykke til med fremtidige muligheter, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen.

Mer fra EiendomsWatch

Ny analytiker i Malling hentet fra Veridian

Etter ett år i Veridian Analyse har Peder O. Fjellvang gått over til analytikerstilling i Malling & Co. Der er han blitt en del av et lag som får stadig nye fjes, ifølge den nye arbeidsgiveren.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch