Arnhult ute av Castellum – her er den nye midlertidige sjefen

Joacim Sjöberg er konstituert administrerende direktør i den svenske eiendomsgiganten Castellum, som er nest største eier i norske Entra. Rutger Arnhult er fritatt for jobb resten av oppsigelsestiden.
GAMMEL OG NY SJEF: Rutger Arnhult og Joacim Sjöberg. | Foto: Castellum
GAMMEL OG NY SJEF: Rutger Arnhult og Joacim Sjöberg. | Foto: Castellum

I en pressemelding sendt ut sent tirsdag kveld ble det opplyst at Rutger Arnhult er fritatt fra jobb resten av oppsigelsestiden og at styret har utnevnt Joacim Sjöberg som konstituert administrerende direktør.

14. desember 2022 ble det kjent at Arnhult hadde meddelt styret i Castellum at han har besluttet å forlate rollen som administrerende direktør i selskapet

Sjöberg har sittet i Castellums styre siden 2020 og har ifølge meldingen god kjennskap til selskapet og bransjen.

– Jeg er glad for at Joacim Sjöberg stilte seg til disposisjon for dette oppdraget mens rekrutteringsprosessen for en ny konsernsjef og administrerende direktør pågår. Jeg og styret har stor tillit til at Joacim Sjöberg er den rette personen til å lede selskapet inntil en ny administrerende direktør kan tiltre, sier Per Berggren, styreleder i Castellum, i meldingen.

Joacim Sjöberg tiltrer rollen med umiddelbar virkning, i tillegg til rollen som styremedlem. 

Armhult ble utnevnt som Castellum-sjef så sent som 10. januar 2022, etter at Biljana Pehrsson forlot stillingen etter bare 33 dager i sjefsstolen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

BOOM: Ravn Steinsvåg leder Plot.ai, som nå har analysert utviklingen over en lengre tidsperiode av nyboligmarkedet i Norges største byer, og funnet at to av dem skiller seg vesentlig ut. – Prisveksten de siste fire årene har vært nær dobbelt så høy, sier Steinsvåg om den ene. | Foto: Plot.ai

Store forskjeller i de norske nyboligmarkedene

For abonnenter