Areim fortsetter veksten i Norden. Nå har de ansatt Joachim Tangen i sitt investeringsteam

Joachim Tangen forlater Pareto Securities og blir en del av investeringsteamet i Areim. 
TEAM: Joachim Tangen startet i ny jobb i den norske avdelingen til svenske Areim. | Foto: Areim
TEAM: Joachim Tangen startet i ny jobb i den norske avdelingen til svenske Areim. | Foto: Areim

I en pressemelding fra det svenske eiendomsselskapet Areim forteller de at de fortsetter veksten i Norden, og har rekruttert Joachim Tangen i sitt norske investeringsteam. Tangen kommer fra Pareto Securities, og skal jobbe med transaksjoner i det norske markedet. 

Tangen har 12 års erfaring i eiendomsbransjen, og har til nå vært partner i Pareto. Han har også erfaring fra det som tidligere het Pangea, nå Colliers. 

– Jeg er både nysgjerrig og motivert nå som jeg blir en del av teamet i Areim. Jeg ser fram til å jobbe i et nordisk miljø og håper jeg kan bidra med nye perspektiver, og erfaring fra det norske markedet. Teamet virker svært kompetent, og det vil blir spennende å se hva fremtiden bringer, sier Tangen i pressemeldingen. 

Nylig ble det kjent at Areim etablerte sitt femte fond, Areim Fund V med 877 millioner Euro i kapital. Fondet skal investere i eiendom med fokus på lett industri, kontorer, og boligmarkedet i Norden. I Norge skal fondet hovedsakelig fokusere på lett industri og kontor, i Oslo og vekstmarkedene utenfor hovedstaden. 

– Jeg er lykkelig over å kunne ønske Joachim velkommen til laget. Han har lang erfaring og den rette tankesettet, og blir et godt supplement til teamet som skal gjennomføre våre nordiske investeringstrategier, sier Petter Falck, Areims norske sjef. 

Areim har over 90 ansatte på kontorene i Stockholm, København, Helsinki, Oslo og London. 


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også