Blyverket inn i konsernledelsen i Entra

Entra melder om flere endringer i ledelsen. Carine Blyverket trer inn i konsernledelsen, mens Tore Bakken går over i en ny rolle.
FÅR NYE ROLLER: Carine Blyverket og Tore Bakken. | Foto: Entra
FÅR NYE ROLLER: Carine Blyverket og Tore Bakken. | Foto: Entra

For å styrke satsingen på forretningsutvikling samt kunde- og utleiearbeid, gjør Entra endringer i sin ledelse. Carine Blyverket trer inn i konsernledelsen som direktør for marked og forretningsutvikling. Tore Bakken går samtidig over i ny rolle som kunde- og utleiedirektør, opplyser Entra i en melding.

– For å legge til rette for at vi best mulig forstår og svarer på endrede kundebehov går Tore Bakken over i en ny rolle som kunde- og utleiedirektør slik at han kan bruke mer av sin tid på våre kunder og utleieaktiviteten. Samtidig trer Carine Blyverket, som har vært sentral i vårt arbeid med forretningsutvikling, inn i konsernledelsen som direktør for marked og forretningsutvikling. Jeg vil gratulere både Tore og Carine med nye utfordringer, og jeg gleder meg til å fortsette det gode og produktive samarbeidet med dem begge også i tiden som kommer, sier Sonja Horn, administrerende direktør i Entra.

Bruken av kontoret har endret seg over tid, og denne utviklingen ble ytterligere forsterket gjennom pandemien. Entra tar grep for å styrke selskapets tilbud til eksisterende og mulige kunder. 

— Vi har sett at vårt kundetilbud i stadig større grad må svare opp nye trender, eksempelvis utvikling av kontorets rolle, kontorløsninger som understøtter en mer fleksibel arbeidshverdag og bruk av ny teknologi for å levere mer sømløse kundereiser. Jeg ser frem til å bidra til at Entra ligger i front med kundetilbudet, også i årene som kommer, sier Blyverket i meldingen.

Samtidig som kontoret er i endring, opplever Entras utleieteam økt aktivitet som krever en enda tettere oppfølging i tiden fremover. Bakken vil i den nye stillingen som kunde- og utleiedirektør, jobbe tett på selskapets kunder for å forstå og forutse deres behov.

— Etter fem år i Entra har jeg tatt et aktivt valgt om at jeg ønsker å bruke mer tid ute hos kunder. Jeg har rett og slett savnet det, og tidspunktet føles riktig når vi nå opplever økt aktivitet for utleieteamet. Samtidig synes jeg det er svært gledelig at Entra gir oss muligheter til å innta nye roller, samtidig som vi evner å rekruttere personer internt som vokser inn i nye stillinger, sier Bakken.

Tore Bakken ble ansatt som direktør for marked og eiendomsutvikling i Entra i 2018. 

Carine Blyverket begynte i Entra i 2020, og hun har den siste tiden vært leder for kunde- og forretningsutvikling i selskapet. Blyverket har en mastergrad innen ledelse og organisasjonspsykologi fra Handelshøyskolen BI. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også