Bøyum ny styreleder i Schage Eiendom

Knut Schage overlater styreleder-vervet i Schage Eiendom til Gunnar Bøyum.
FÅR TOPPVERV: Gunnar Bøyum er ny styreleder i Schage Eiendom. | Foto: Aspelin Ramm
FÅR TOPPVERV: Gunnar Bøyum er ny styreleder i Schage Eiendom. | Foto: Aspelin Ramm

Tidligere Aspelin Ramm-sjef Gunnar Bøyum har vært styremedlem i Schage Eiendom siden 2003 og viderefører kontinuitet i styret når Knut Schage nå fratrer rollen. Knut Schage fortsetter som styremedlem, skriver selskapet i en pressemelding.

Dette er ifølge meldingen en planlagt prosess hvor eierne i Schage Eiendom gjennomfører generasjonsskifte, revidert eierstrategi, kombinert med at det skal gjennomføres et lederskifte i selskapet.

– Administrerende direktør Egil Svoren vil overlate ledelsen av Schage Eiendom til ny person i løpet av året, og i den forbindelse ønsker vi å ha avklart ny styreleder som skal jobbe tett sammen med den nye lederen. Gunnar har lang og bred erfaring innen eiendomsbransjen og vi er veldig fornøyd med at han vil påta seg rollen som styreleder i en viktig restrukturering av Schage Eiendom, sier Knut Schage.

– Dette er en spennende mulighet som jeg gleder meg til. Selskapet har noen unike eiendommer i Skøyen Atrium og Stortorvet 7. Schage Eiendom har en dyktig organisasjon som har gjennomført store endringer de siste årene. Tidspunktet er godt for å ta selskapet videre i en spennende tid med utfordringer og muligheter, sier Bøyum

Administrerende direktør Egil Svoren tror dette er veldig positivt for Schage Eiendom.

– Eierne tar gode og viktige grep for å legge til rette for videre vekst. Gunnar er rett mann som har kapasitet, kontaktnett og solid eiendomserfaring for å bidra til selskapets videre videre utvikling, sier Svoren. 

Gunnar Bøyum tok over som styreleder i Schage Eiendom AS med virkning fra 5. mai 2023.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo