Smedvig Eiendom omorganiserer – fire nye ansatt

Nye bygg inn og nye trender innebærer at Smedvig Eiendom gjør en intern omorganisering og har etablert et stort drift- og forvaltningsteam.
AVDELINGEN SAMLET: Det nye teamet består av totalt 15 medarbeidere. | Foto: Smedvig Eiendom
AVDELINGEN SAMLET: Det nye teamet består av totalt 15 medarbeidere. | Foto: Smedvig Eiendom

Smedvig Eiendom opplever økt behov for ressurser for å kunne sikre en effektiv drift og forvaltning av eiendommene i selskapet.

– Trenden med flere mindre leietakere kontra færre og større leietakere kommer til å fortsette. Som et eksempel har vi i løpet av åtte år gått fra relativt få, men store leieforhold i Smedvigkvartalet, til over 50 leieforhold i dag. Dette understreker behovet for økte ressurser i en stadig mer krevende markedssituasjon med høye krav til fasiliteter og tilrettelegging for den enkelte kunde, sier administrerende direktør Cecilie W. Melbye i Smedvig Eiendom i en pressemelding.

I Smedvig Eiendom drift- og forvaltningsteam er det gjort en intern omorganisering, hvor det er opprettet totalt fire nye stillinger, hvorav tre nye eiendomsforvaltere og en driftssjef. 

– Vi ønsker at byggene våre skal være levende og fylt med mye aktivitet. Vi ser at flere leietakere benytter kontoret utover vanlig arbeidstid, og at det ofte arrangeres flere arrangementer i løpet av uken, både på dagtid og kveldstid. Dette må vi legge til rette for, og da sier det seg selv at det krever mer ressurser fra vår side, forteller eiendomsdirektør Geir Østerhus. 

Det nye teamet består av totalt 15 medarbeidere fordelt på syv driftsteknikere, fire eiendomsforvaltere, hospitality manager, teknisk sjef, driftssjef og eiendomsdirektør. Sammen har de ansvar for drift og forvaltning av selskapets 27 bygg i Stavanger. 

Smedvig har i 60 år investert og utviklet eiendom i Stavanger, Hamar, Lillehammer og London. I Stavanger har Smedvig Eiendom en portefølje på rundt 131.000 kvadratmeter næringsbygg. Nylig ble Innoasis på 4500 kvadratmeter ferdigstilt og ved årsskiftet står Ark på ytterligere 12.000 kvadratmeter klar for innflytting. 

«Dette gir et økt behov for ressurser for å kunne sikre en effektiv drift og forvaltning av eiendommene», heter det i meldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo