Matilda Vinje blir Schage Eiendoms nye sjef – går fra Bonava

Styreleder i Schage Eiendom, Gunnar Bøyum, forteller at det har vært viktig å bruke god tid på finne den riktige lederen.
NY SJEF: Matilda Vinje går til Schage Eiendom etter å ha vært regiondirektør for Oslo hos Bonava. | Foto: Bonava
NY SJEF: Matilda Vinje går til Schage Eiendom etter å ha vært regiondirektør for Oslo hos Bonava. | Foto: Bonava

– Dette er en veldig spennende utfordring jeg ikke kunne si nei til. Eierne har vært veldig tydelige på at de ønsker å se på strategien i selskapet med nye øyne, og det har de allerede tatt grep for å gjøre, med en fornyelse av styret og styresammensettingen. De er i den fasen hvor de ønsker å se på seg selv med et nytt blikk. Da er det veldig attraktivt å komme inn i selskapet. Jeg gleder meg til å bli kjent med de ansatte og selskapet, sier Schage Eiendoms nye sjef, Matilda Vinje til Estate Nyheter.

I 2013 begynte hun i AF Gruppen, hvor hun ble leder for AF Eiendom i 2016, før hun i 2020 ble regionsjef i Bonava Oslo. Nå blir hun administrerende direktør i Schage Eiendom, etter Egil Svorens avgang.

– Verden er litt mer utfordrende enn den var for ett og to år siden og da har det vært viktig å bruke god tid på å finne den riktige lederen. Matilda har fokusert på muligheter basert på analyse. Hun er hel ved og opptatt av både håndverk og integritet. Dessuten har hun også track record på at hun leverer det hun sier hun skal levere, sier styreleder Gunnar Bøyum i Schage Eiendom.

Schage Eiendom eies 50/50 av familiene Schage gjennom holdingselskapene Sollerud Holding og Beetle Invest. Selskapet har hovedkontor i Oslo.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo