Imane Laagar er ny prosjektutvikler for Økern Sentrum: – En unik mulighet

Prosjektdirektøren for Økern Sentrum mener deres nye prosjektutvikler har «driven» de har sett etter. Imane Laagar kommer fra stillingen som senior investeringsrådgiver i Skanska Eiendomsutvikling.
NY JOBB: Imane Laagar har gått fra Skanska Eiendomsutvikling til Økern Sentrum. | Foto: Privat
NY JOBB: Imane Laagar har gått fra Skanska Eiendomsutvikling til Økern Sentrum. | Foto: Privat

Imane Laagar begynte som prosjektutvikler i Økern Sentrum 1. mai, det bekrefter hun til EiendomsWatch.

– Økern sentrum skal bli den nye hovedstaden øst i Oslo. Det er en unik mulighet som ikke dukker opp så ofte, sier Laagar til Estate.

Laagars arbeidsoppgaver vil ha bred tilnærming til utvikling, med fokus på regulering, analyse og kommersielle strategier. Hun vil også ha ansvaret for å implementere BREEAM C-sertifiseringen i prosjektet.

– Imane har den «driven» vi har sett etter og bringer med seg et godt øye for kommersiell utvikling, sier Thomas Holth, prosjektdirektør for Økern Sentrum ANS.

Laagar kommer fra stillingen som senior investeringsrådgiver Skanska Eiendomsutvikling. I tillegg har hun vært trainee i akkvisisjonsavdelingen til Selvaag Bolig og investeringsrådgiver i Profier.

Hun har blant annet en erfaringsbasert master i eiendomsutvikling fra NTNU og toåring spesialisering i eiendomsjuss fra Handelshøyskolen BI.

I april holdt Skanska Norge et allmøte med budskap om at selskapet stod i en tøff situasjon etter skuffende salgstall, særlig for nye boliger. Fem dager etterpå ga bedriften permitteringsvarsel til 15 av sine egne medarbeidere. Laagar er ikke en av de permitterte.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo