Finansdirektøren i Entra sier opp

Anders Olstad har i dag informert om at han vil fratre sin stilling, og vil etter oppsigelsestiden på seks måneder forlate selskapet.
SIER OPP: Finansdirektøren i Entra, Anders Olstad, har i dag sagt opp og vil etter oppsigelsestiden forlate selskapet. | Foto: Fabian Skalleberg Nilsen / Eiendomswatch
SIER OPP: Finansdirektøren i Entra, Anders Olstad, har i dag sagt opp og vil etter oppsigelsestiden forlate selskapet. | Foto: Fabian Skalleberg Nilsen / Eiendomswatch

«Anders Olstad har i dag informert om at han vil fratre sin stilling med virkning fra 1. mai 2024», opplyser selskapet i en børsmelding.

Olstad har hatt rollen som finansdirektør siden han begynte i selskapet i oktober 2015. Han har også hatt en sentral rolle i Entras ledergruppe og utviklingen av selskapet siden den gang.

Høyt verdsatt

– Anders er en høyt verdsatt kollega, og jeg vil på vegne av alle i Entra takke ham for hans engasjement. Jeg vil spesielt fremheve hans bidrag til å foredle eiendomsporteføljen gjennom kjøp og salg av eiendom, styring av prosessen knyttet til den strategiske interessen for Entra i 2020-21, samt å sikre at selskapet har fått på plass en robust finansieringsstruktur de siste 1,5 årene også under mer krevende markedsforhold, sier administrerende direktør Sonja Horn, og legger til:

– Hans ekspertise, integritet og fokus på kvalitet har i betydelig grad bidratt til at Entra har blitt anerkjent for sin høye standard av våre partnerbanker og i aksje- og gjeldskapitalmarkedene. Vi ønsker Anders all mulig lykke til videre.

Stor tro på selskapet fremover

Olstad sier det har vært «interessant og en glede» å være finansdirektør i Entra i åtte år.

– Jeg har hatt privilegiet av å jobbe med ett av de mest dedikerte teamene i næringseiendomsbransjen, og jeg har stor tro på selskapet fremover. Jeg vil bistå i prosessen med å finne en erstatter til rollen min og vil gi all nødvendig støtte for å lette overgangsprosessen, sier han.

– Når jeg forlater selskapet neste vår, er det med en visshet om at Entra vil klare seg godt også i dagens markedsforhold. Vi har fantastiske eiendommer og solide leietakere, en god organisasjon, og vi har kontantstrøm og tilgjengelig likviditet til å bære oss godt gjennom krevende tider for eiendomsbransjen, sier Olstad.

«Olstad står i rollen som CFO i Entra i sin seks måneders oppsigelsestid. Entra vil starte et søk etter en ny finansdirektør for å sikre en sømløs overgang», skriver selskapet i børsmeldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo