To nye styremedlemmer i Ung i Næringseiendom

Agnes Kielland og Oddvar Hjellegjerde er valgt inn som nye styremedlemmer i Ung i Næringseiendom.
STYREMEDLEMMER: Agnes Kielland og Oddvar Hellegjerde er nye styremedlemmer i Ung i Næringseiendom.
STYREMEDLEMMER: Agnes Kielland og Oddvar Hellegjerde er nye styremedlemmer i Ung i Næringseiendom.

Agnes Kielland (28) er byplanlegger og jobber hos Grape Architects. I Grape jobber Agnes med reguleringsplanprosesser og planfaglige vurderinger av eiendomstransaksjoner. Fra tidligere har Agnes tverrfaglig arbeidserfaring fra Pbe og landskapsarkitektkontoret SLA. 

Med studiebakgrunn i by- og regionplanlegging fra NMBU og sosiologi fra UiO, har Agnes en sterk samfunnsfaglig profil som skal bidra til å styrke Ung i Næringseiendoms forståelse av hvordan eiendomsfaget implementeres i samfunnet.

Oddvar Hjellegjerde (27) jobber i SQM, hvor han har ansvaret for modellering og verdivurdering av interne og eksterne eiendommer. Han jobber spesielt mot gjennomføring av transaksjoner og verdioptimalisering i utviklingsprosjekter, hvor kontakt mot leietakere, kunder, investorer og styrer står sentralt. 

Han har erfaring som analytiker hos Cushman & Wakefield Realkapital og er utdannet Siviløkonom fra BI, MSc in Finance fra Católica Lisbon og til sommeren master i Eiendomsutvikling og forvaltning fra NTNU.

– Vi fikk inn mange gode søknader på vår utlysning etter et nytt styremedlem tidligere i høst. Selv om vi opprinnelig kun søkte etter én, ender vi faktisk opp med to nye styremedlemmer. Deres kombinasjon av kompetanse og engasjement utfyller styresammensetningen i UiN og vi er takknemlige for å få både Agnes og Oddvar med på laget, sier styreleder Katrine Belsvik. 

Styret består nå av Katrine Belsvik (AB Invest), Didrik Berg (UNION), Johan Backe (Genera), Ellen Hjort Bech (CBRE), Johan Biermann Knudsen (Unloc), Sophie Mulryan Jakobsen (Haavind), Severin Sørlie (Höegh Eiendom), Agnes Kielland (Grape Architects) og Oddvar Hjellegjerde (SQM). 

– Med frisk pust fra de nye styremedlemmene ser vi frem til å videreutvikle UiN og tilbudet ut til våre medlemmer. Allerede neste uke kan UiN-medlemmene bli kjent med Agnes og Oddvar på UiN-konferansen – som er av, med og for de unge, og som avholdes torsdag 23. november på Røverstaden, forteller Belsvik. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo