Han er ny transaksjonssjef i Storebrand Asset Management

Investeringsprogrammet for Storebrands nordiske eiendomsfond skal fremskyndes når Alfons Rosendahl Jagut nå er på plass som transaksjonssjef.
TIL STOREBRAND: Alfons Rosendahl Jagut nå er på plass som transaksjonssjef. | Foto: Storebrand Asset Management
TIL STOREBRAND: Alfons Rosendahl Jagut nå er på plass som transaksjonssjef. | Foto: Storebrand Asset Management

Storebrand Asset Management styrker sitt nordiske eiendomsteam ved å ansette Alfons Rosendahl Jagut som Transaction Manager, skriver selskapet i en pressemelding.

«Alfons vil fokusere på å fremskynde investeringsprogrammet for Storebrands nordiske eiendomsfond. Han vil også spille en nøkkelrolle i å legge til rette for en sømløs inntreden for Storebrands voksende nettverk av internasjonale investorer som ønsker å etablere seg i Norden», heter det i meldingen fra Storebrand.

– Alfons har svært gode analytiske og transaksjonsrelaterte ferdigheter som spenner over flere geografiske områder og risikokategorier, inkludert sterk kompetanse innen ESG. Hans relasjonsbyggende kompetanse og evne til å navigere i markedsdynamikken vil være uvurderlig for investorer som ønsker å investere i regionen, sier Henrik Bastman, forvalter for Storebrand Nordic Real Estate Fund, i samme pressemelding.

Bakgrunnen til Jagut innen private equity i eiendomsbransjen vil ifølge hans nye arbeidsgiver spille en avgjørende rolle i arbeidet med å imøtekomme Storebrands nettverk av internasjonale investorer som ønsker å komme inn på det nordiske eiendomsmarkedet. 

Han har også erfaring med analyse og implementering av ESG-relaterte initiativer, som er en viktig del av Storebrands investeringstilbud.

Alfons Rosendahl Jagut kommer fra Genesta, der han har vært associate director i det nordiske transaksjonsteamet.

Oppstart i Storebrand var 4. mars. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo