Entra-direktør til DNB Næringsmegling

Tore Bakken tar over etter Jørn Skovly som direktør for utleie i selskapet. Bakken kommer fra Entra og har erfaring fra Storebrand, Malling, Colliers, Akershus Eiendom og Union.
FORNYER: Tore Bakken er ny direktør for utleie i DNB Næringsmegling. | Foto: DNB Næringsmegling
FORNYER: Tore Bakken er ny direktør for utleie i DNB Næringsmegling. | Foto: DNB Næringsmegling

Tore Bakken er ansatt som ny direktør for utleie i DNB Næringsmegling. Han tar over stillingen etter Jørn Skovly, som har jobbet 24 år i selskapet og som snart går av med pensjon, skriver selskapet i en pressemelding.

Erfaring

Bakken kommer fra stillingen som konserndirektør marked og eiendomsutvikling i Entra, der han også har vært kunde- og utleiedirektør. Tidligere har han hatt lederroller i Storebrand Asset Management Eiendom, Malling og Colliers Næringsmegling, og jobbet som megler i Akershus Eiendom og Union.

– Jeg har rett og slett savnet meglerrollen. Jeg ser frem til å bidra til at DNB Næringsmegling skal bli et enda tryggere valg for gårdeiere med behov for kompetanse innen konseptualisering og utleie. Min erfaring fra gårdeiersiden mener jeg kan bli et viktig supplement til øvrig faglig kompetanse, sier Bakken.

Han legger til:

– Tiden min i Entra har gitt verdifull erfaring, med bygging av et solid team innenfor utleie, rådgivning og utvikling, og ikke minst utvikling og utleie av mange store prosjekter de siste årene. Nå bytter jeg side av bordet tilbake til der jeg kommer fra – nemlig næringsmegling. 

Fornyelse

Administrerende direktør Jens-Petter Guthus i DNB Næringsmegling sier det er godt med fornyelse for å få et nytt perspektiv.

– Vi rekrutterer en svært erfaren leder til å komplementere vårt utleieteam i Oslo. Tore Bakken har den nødvendige kompetansen, nettverket og ferdighetene som er nødvendig for å løse kundenes utleiebehov og for å videreutvikle selskapets utleietjenester, sier han.

Guthus takker også av Jørn Skovly.

– Jørn er en nestor i faget og vi er svært takknemlige for å ha hatt Jørn på laget i så mange år. Jørn vil i en periode fortsette på utleie for å avslutte prosjekter han jobber med før han går av med pensjon.

Bakken tiltrer stillingen 19. august.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo