Bane Nor Eiendom får med Drammen-kjenner på laget

Helle-Stine Høvås har inngått samarbeid med Bane Nor Eiendom, og blir rådgiver for prosjektene i Drammen på fulltid fra 1. juni. 
INNGÅR SAMARBEID MED BANE NOR EIENDOM: Helle-Stine Høvås | Foto: Privat
INNGÅR SAMARBEID MED BANE NOR EIENDOM: Helle-Stine Høvås | Foto: Privat

Bane Nor Eiendom satser stort i Drammen og skal bidra til en langsiktig og spennende byutvikling. Med drammenskvinnen Helle-Stine Høvås på laget skal de sørge for at Drammen opprettholder sin egenart, skriver selskapet i en pressemelding. 

– Å utvikle Drammen er ingen enkel oppgave. Dette gjør vi med stor ydmykhet, nysgjerrighet og respekt. Vi ønsker å være tett på byen og menneskene som skaper den, og det gjør vi ved å knytte til oss folkene som virkelig kjenner byen og gjennom det forstår hvordan vi best kan bidra, sier Connie Nyhaven, som er prosjektdirektør i Bane Nor Eiendom.

Høvås kjenner Drammen godt. Etter 12 år i stillingen som sentrumsleder i Byen Vår Drammen, som er Drammens sted- og bylivsutviklingsselskap, og en av de viktigste premissleverandørene for byliv i sentrum, har hun ifølge meldingen gjort seg bemerket i bybildet.

«I stillingen som sentrumsleder har hun opparbeidet seg et enormt nettverk, jobbet med aktivisering, arrangementer, markedsføring, nettverksgrupper og bylivstiltak for Drammen sentrum», heter det. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo