Styrelederen i Ung Eiendom Vest: – Vi skal være dagsaktuelle og relevante for medlemmene våre

Lise Lotte Alfheim, styreleder i Ung Eiendom Vest, forteller om bra rekruttering til foreningen, med nye medlemmer hver uke. – Vi er godt forankret i bransjen, sier hun.
UEV-STYRET: Fra venstre: Beata Brzoza, Kristoffer Karlsson, Susanne Nyborg Bjelland, Bjørnar Vindenes, Sonja Cao, Lise Lotte Alfheim, Hedda Austad Dale | Foto: Ung Eiendom Vest
UEV-STYRET: Fra venstre: Beata Brzoza, Kristoffer Karlsson, Susanne Nyborg Bjelland, Bjørnar Vindenes, Sonja Cao, Lise Lotte Alfheim, Hedda Austad Dale | Foto: Ung Eiendom Vest

Ung Eiendom Vest (UEV) arrangerte nylig sin årlige halvdagskonferanse i Bergen, hvor over 100 unge og lovende eiendomstalenter fra hele regionen deltok.

– Formålet med årets konferanse var å gi medlemmene våre en innføring og et innblikk i prosjektene utviklerne og eiendomsbesitterne jobber med i Bergen og regionene rundt, sier styreleder i foreningen, Lise Lotte Alfheim. 

Alfheim opplyser at UEV vanligvis har fire-seks arrangementer i løpet av året, som for eksempel faglige medlemstreff, frokostmøte, politisk debatt og studietur.

– Hvordan opplever dere rekrutteringen til foreningen? Har dere de medlemmene dere ønsker eller er det deler av den lokale bransjen dere savner?

– Vi opplever god rekruttering til foreningen, og får nye medlemmer hver eneste uke. Vi ønsker å nå bredt ut og ha en variert medlemsmasse som representerer alle aktører i eiendomsbransjen. Vi oppfordrer alle som jobber med eiendom til å melde seg inn i Ung eiendom vest, sier styrelederen til EiendomsWatch.

På spørsmål om hvordan stemningen er blant de unge i bransjen nå, med litt urolige tider de siste årene, svarer Alfheim:

– Vi har flere medlemstreff i løpet av året, både faglige og sosiale, og opplever alltid god stemning på disse. Våre treff er en fin anledning til å samles med andre i bransjen for utveksling av kunnskap, erfaringer og nyheter. I eiendomsbransjen tenker vi langsiktig, og både oppturer og nedturer i makrobildet er naturlig å forvente. Samtidig skal vi være dagsaktuelle og relevante for medlemmene våre, og det er ikke til å nekte for at det som skjer rundt oss nå er krevende for mange.

– Hvor viktig er dette nettverket for medlemmene?

– Vi opplever at Ung eiendom vest er godt forankret i bransjen, og vi får stadig tilbakemelding fra våre medlemmer og bransjeaktører om at de setter stor pris på styrets arbeid med å tilrettelegge for møteplasser hvor unge i bransjen kan møtes på tvers av fagene. Styret jobber aktivt og kontinuerlig med planlegging av relevante, nyttige og interessante aktiviteter for våre medlemmer, sier Alfheim.

UEVs neste arrangement er sommerfest 20. juni 2024. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo