Malling passerer 200.000 kvadratmeter i Drammen

Malling & Co har vekstambisjoner i Drammen. – Flere leier inn profesjonell hjelp, sier porteføljeleder Rune Nomel.
SER VEKST: Rune Nomel får vil rekruttere flere ansatte til kontoret i Drammen. | Foto: Malling & Co
SER VEKST: Rune Nomel får vil rekruttere flere ansatte til kontoret i Drammen. | Foto: Malling & Co

Eiendomshuset Malling & Co forvalter over 2,5 millioner kvadratmeter næringseiendom. Av disse er over 200.000 i Drammen.

Porteføljeleder for Drammen i Malling & Co, Rune Nomel, har merket stor økning i arbeidsmengde på bare få år.

– Vi startet å tilby forvaltning i Drammen i 2014, og siden da har vi sett en vridning fra at gårdeiere som tidligere har driftet byggene sine selv, leier inn profesjonell hjelp, sier Nomel i en bloggpost på selskapets hjemmeside.

I løpet av få år vokste forvaltningsporteføljen i Drammen såpass at Malling & Co opprettet et eget lokalkontor midt i Drammen sentrum. Nomel ser stort potensial for vekst i forvaltningstjenester i Drammensområdet.

– Vi har ambisjoner om å vokse i Drammensområdet. Med forvaltningen av det nye Oda-bygget passerte forvaltningsporteføljen i Drammen 200.000 kvadratmeter, forteller Nomel.

Eiendomsmassen i Drammen øker, og det gjør kapasiteten på lokalkontoret til Malling & Co også. Fra og med 2022 utvider de staben på sju med en ny driftssjef og en ny vaktmester.

– Eiendomsmassen i Drammen vokser voldsomt, og byen er i ferd med å bli et nytt nav. Drømmen er å ha et fullt forvaltningsteam her på lokalkontoret. Enn så lenge trekker vi på ressurser fra hovedkontoret i Oslo når vi trenger det. Vi er en strategisk partner som hjelper gårdeiere med å optimalisere verdien av sine eiendommer, sier Nomel.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo