EiendomsWatch

Skal rehabilitere næringsbygg på Tøyen i Oslo for 136 millioner

Næringsbygget Kjølberggata 31 på Tøyen i Oslo, hvor det en gang i tiden lå en bensinstasjon på gateplan, skal fullstendig rehabiliteres.

REHABILITERES: Oda skal inn i Kjølberggata 31 i Oslo | Foto: K31 Illustrasjon, SEFF

Haga & Berg Entreprenør, et selskap i AF Gruppen, har inngått en kontrakt med SEFF Holding om rehabilitering av eiendommen.

Leietaker i ferdig rehabilitert kontorbygg vil være teknologi- og logistikkbedriften Oda, som skal benytte bygget i forbindelse med hjemlevering av matvarer og husholdningsprodukter.

Prosjektet er en totalentreprise som omfatter gjenoppbygging av kontorbygget etter gjennomførte saneringsarbeider. Takareal skal ombygges og det skal etableres takterrasse og sedumtak. Arbeidene omfatter totalt 5600 kvadratmeter og rundt 6700 kvadratmeter inkludert takterrassen.

Byggestart vil være i starten av 2022 med planlagt overlevering våren 2023.

– Dette er et prosjekt som passer Haga & Berg Entreprenør godt. Vi har spesialistkompetansen, erfaringen og kapasiteten som kreves for å rehabilitere eldre næringsbygg. Prosjektets fremdrift og kompleksitet krever god planlegging der vi må være løsningsorienterte, sier daglig leder Eskil Marius Ulimoen i Haga & Berg Entreprenør.

– Det ferdige bygget vil bidra til et områdeløft på Tøyen. Vi gleder oss til et godt samarbeid med SEFF og deres prosjektledelse, sier Ulimoen.

Kontrakten er på rundt 136 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.

Mer fra EiendomsWatch

Nytt tiltaksforbud hasteinnført i Oslo etter funn av kvikkleire

Plan- og bygningsetaten har sendt ut varsel til eiere av flere hundre eiendommer på Frysja om å ikke gjøre noe som kan medføre risiko for skred. Obos har fått det selskapet kaller en stoppordre og møter Oslo kommune sammen med Stor-Oslo Eiendom for å følge opp situasjonen rundt sitt felles byggeprosjekt.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch