EiendomsWatch

– Det er sannsynligvis det beste året for Smedvig Eiendom noensinne

Smedvig Eiendom har knapt nok ledighet i porteføljen. – Særlig i Stavanger sentrum er det nesten for lite ledighet, sier markedsdirektør Sjur Christian Monsen.

Foto: Smedvig Eiendom

Sjur Christian Monsen, markedsdirektør i Smedvig Eiendom, rapporterer om svært høy utleieaktivitet.

– I fjor signerte vi over 300 leiekontrakter med en kontraktsverdi på over 500 millioner. Det er sannsynligvis det beste året for Smedvig Eiendom noensinne, sier Monsen til Finansavisen.

Han opplyser at det gode markedet i Stavanger-området har fortsatt inn i 2022 og at de realiserer stadig nye prosjekter.

– Vi har knapt nok ledighet i porteføljen, særlig i sentrum er det nesten for lite ledighet siden leietagere vokser og vi ønsker å gi dem fleksibilitet og rom, sier Monsen til avisen.

Smedvig Eiendom opplyser på sine egne hjemmesider at de forvalter 173.000 kvadratmeter, mens utviklingspotensialet er på 477.000 kvadratmeter. Markedsverdien er anslått til 4,5 milliarder kroner, mens årlige leieinntekter ligger på rundt 239 millioner kroner.

Selskapet har eiendommer i Stavanger, Hamar, Lillehammer og i Storbritannia.

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch