EiendomsWatch

Kurt Mosvold satser i helt ny bydel: – Kristiansands svar på Skøyen

Skanska er i gang med storstilt utbygging av ny bydel i Kristiansand. – Beliggenheten er unik, mener Kurt Mosvold, som skal kjøpe to av næringsbyggene som skal bygges.

KJØPER: Kurt Mosvolds Mosvold & co fyller opp næringsbyggene som skal kjøpes av Skanska når de står ferdige. | Foto: Øystein Byberg

Kristiansands nye bydel Bjørndalen begynner å ta form. Rett øst for Lund, tre kilometer fra sentrum, samt en drøy kilometer fra universitetet er Skanska i gang med bygging og planlegging av 400-500 boliger, samt inntil 20.000 kvadratmeter næringslokaler.

– Det har vært viktig for oss å planlegge næringslokalene slik at de blir tilpasset bydelen. De må passe inn i forhold til den totale planen for Bjørndalen. Vi har en drøm om at folk både skal bo og jobbe her. Det er lett tilgjengelig. Vi tror næringslokalene blir veldig attraktive på denne lokasjonen, sier prosjektsjef Ståle Stundal i Skanska Eiendomsutvikling.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch