EiendomsWatch

Pangea Project Finance landet dealer for 5 milliarder i fjor

I sitt første år gjennomførte Pangea Project Finance 13 dealer til en samlet verdi på rundt 5 milliarder kroner i 2021. Det kommende året vil selskapet ansette flere.

PPF-TEAMET: Sondre Aarseth Skjerven, Arnstein Rød, Viktor Myhre og Dino Ligonja. | Foto: Pangea Property Partners

– Vi er svært fornøyde med vårt første driftsår, teamet vi har bygget opp, mottakelsen vi har fått i resten av Pangea og ikke minst i markedet, sier Arnstein Rød, Managing Director & Partner i Pangea Project Finance, i en pressmelding.

Rød beskriver eiendomsmarkedet i 2021 som glovarmt, og for Pangeas del er første halvdel av 2022 ikke noe dårligere.

– Selv om markedet fremstår som noe mer avventende nå, så ligger vi hittil i 2022 foran samme tid i fjor både med tanke på resultat og antall gjennomførte transaksjoner, sier Rød.

Inntektene til Pangea Project Finance endte på 66,6 millioner kroner i fjor. Årsresultatet ble 17,5 millioner kroner. Rød forventer at aktiviteten i selskapet vil øke fremover.

– Vi ser for oss å vokse med ytterligere ansatte det kommende året og kunne tilby en større del av verdikjeden til våre klienter, legger Rød til.

I fjor gjennomførte Pange Project Finance til sammen 13 dealer til en samlet verdi på 5 milliarder kroner. I første halvår i år har selskapet landet 11 transaksjoner til en samlet verdi på 2,5 milliarder.

Det største prosjektet var tilrettelegging av Genesta sitt kjøp av Portal Skøyen.

Les flere saker om Pangea:

Bjølgerud: – Vi har hatt vårt beste første halvår noensinne

Pangea rangert som beste merkevare i Norden

Pangea utvider satsing på gjeldsrådgivning til Sverige – har rekruttert sin første av fem ansatte til teamet

Mer fra EiendomsWatch

Ny analytiker i Malling hentet fra Veridian

Etter ett år i Veridian Analyse har Peder O. Fjellvang gått over til analytikerstilling i Malling & Co. Der er han blitt en del av et lag som får stadig nye fjes, ifølge den nye arbeidsgiveren.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch