Pangea utvider satsing på gjeldsrådgivning til Sverige – har rekruttert sin første av fem ansatte til teamet

Viggo Bekker Ståhl er hentet fra CBRE til Pangea og deres satsing på Debt Advisory i Stockholm.
Mandag startet Viggo Bekker Ståhl i Pangea og deres satsing på Debt Advisory i Stockholm. | Foto: Pressebilde fra Pangea
Mandag startet Viggo Bekker Ståhl i Pangea og deres satsing på Debt Advisory i Stockholm. | Foto: Pressebilde fra Pangea

Ifølge en pressemelding utvider Pangea ved å etablere Pangea Debt Advisory AB i den svenske hovedstaden. Viggo Bekker Ståhl er rekruttert fra CBRE til stillingen som Managing Director & Partner fra 1. august.

– Etter en vellykket start i Norge er vi glade for å ønske Viggo velkommen til vårt team i Stockholm og til å etablere Debt Advisory i Sverige til å dekke svenske og andre nordiske mandater. Våre klienter i både Norden og internasjonalt har etterspurt gjeldsrådgivningstjenester fra Pangea, spesielt i forbindelse med transaksjoner. Dette er en naturlig ekspansjon for oss, sier Joakim Arvius, CEO for Sweden & Partner i Pangea Property Partners.

Bekker Ståhl kommer fra stillingen som Head of Nordics - Debt & Structured Finance i CBRE. Han har nærmere 15 års erfaring fra næringseiendom og bank- og finansrett.

– Pangea er en av de sterkeste merkevarene i nordisk næringseiendom og har blitt rangert som nummer én i Sverige av Datscha en god stund. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av dette fremgangsrike laget og utvikle Pangeas Debt Advisorys tjenester i Norden, sier Viggo Bekker Ståhl via meldingen.

Pangea Debt Advisory er en fullstendig uavhengig gjeldsrådgiver, skriver selskapet. Hovedmålgruppen er både nye og eksisterende kunder i eiendomssektoren, samt nye kunder i andre sektorer. I høst vil selskapet finne en analytiker/associate for å få teamet sitt til å utgjøre minst fem ansatte. I sum har Pangea-gruppen 50 ansatte, inkludert fire nye som skal komme til Property Partners i løpet av høsten.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også