EiendomsWatch

Pangea fikk endelig samlet bransjen til fest: – Så lenge du føler deg ung er du velkommen

Skiftende vær hindret ikke Pangea i å gjennomføre sin første Oslo-utgave av young professionals, en bransjefest der både kollegaer og konkurrenter fester sammen før sommerferien setter inn. – Vi burde ha gjort dette for lenge siden, sier associate director Frida Tosterud til EiendomsWatch.

VÅTT OG TØRT: Lokalene til Pangea ble fylt opp av nærmere 200 deltakere under sommerfesten selskapet til slutt fikk arrangert på sitt Oslo-kontor på Tjuvholmen 16. juni. Været gjorde etter hvert sitt til at det ble en fuktig kveld på takterrassen, men da fortsatte festen like gjerne innendørs. | Foto: Isabelle Lundberg

Siste halvdel av juni markerer innspurten på jobb for de fleste, og det gjelder i høyeste grad for eiendomsrettede virksomheter. Pangea har samlet flere av de yngre kreftene i bransjen til sommerfesten young professionals i Stockholm ved flere anledninger – i år var det endelig også Oslos tur.

– Det har blitt enorm stor pågang og etterspørsel, vi burde ha gjort dette for lenge siden. Vi har hatt ønske om å gjøre det veldig lenge, så det har egentlig vært på agendaen i mange år. Så kom korona, da ble det vanskelig å samle mennesker, sier Frida Tosterud til EiendomsWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch